Откриване през Мезозоя , или иначе казано ....
- babydoctor
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Re: Откриване през Мезозоя , или иначе казано ....
Не щедро, но има - до Пацуките и долу до Земенските кариери...Пак ще кажа, целенасочено за пъстърва да се ходи там е идиотщина...Всъщност, що не си... И не попитате Станил, той прекрасно ги знае тези места. Както и други надолу по реката, за които няма да ви отварям, че взехте да ми писвате...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
- Павел Иванов
- Риболов: на маса
- получил Браво: 191 пъти
Кое не става , не става . Сорри Красе , ако тъ ебаваме яко то да знаеш , че има защо
Демек след като си го търсиш при това неистово ...
Тъй , ся погледнах датата . За сефте си упоменал .... ех ако бех обърнал внимание на датата Погледни си в личните мнения , там на 01.04.2016г. обясняваш на Алеко как си бил на Пацуките и си хванал :
Не друго ами в отстоянието до 22ри март се разправяш , че тепърва ще одиш там и то след скаларната отпуска на 4ти която последствие се премества на 2ри април и изведнъж на 1ви ..........babydoctor на първи април зе та написа:... четири добри пъстърви и две кефалченца...
По някаква случайност не съм обърнал внимание на скаларната дата и съм си помислил , че си бил там прежният ден на 31.03.
Та тъй . Красе , ако си бил тая година на Пацуките щеше да знаеш , че в упоменатият канал от преливника водата не се движи ама ич , по простата причина , че излиза ударно само и единствено през упоменатият мВЕЦ на шлюзовете , изключая една тръба тип широк маркуч който изсипва излишната вода от поливането в самият вир под преливника . Не случайно снимката ми е подлъгваща и създава впечатлиние , че и от към преливника идва някаква вода , не е така , ама ако беше поне еднашка стъпил там тая година щеше да го знаеш сметам .
Относно пъстървите и пъстървовите места около Земен мога да твърдя , че съм доста добре запознат с тях , вервай ми .
Та и целенасочено и не целенасочено на Пацуките четири пъстърви , тая година , в един и същи излет , при това американки си е се едно четири поредни шестици от тотото .
Нещо да кажеш за сомчетата на Дунав ?
Ако спорите с идиот, има голяма вероятност в този момент той да прави същото.
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
Марк Твен.
- naso
- дал Браво: 95 пъти
- получил Браво: 246 пъти
Това е коварната пацукска конска муха. Дори местните чъбове и американки се страхуват от неяПавел Иванов написа:Баси как ми се наду ногата от оапването на оная конска муа д`ба тая крива нива начи
- Д-р Флекс
- дал Браво: 1411 пъти
- получил Браво: 427 пъти
Страхуват се, щото една пецукска (правописът на К. е спазен ) два кляна по кило отнися
Красе, ти си такъв ташак като риболовец, такъв барон Мюнхаузен като разказвач, че направо се чудя, как старото Видри дето се лекуват при теб още не са окуцели терминално
Красе, ти си такъв ташак като риболовец, такъв барон Мюнхаузен като разказвач, че направо се чудя, как старото Видри дето се лекуват при теб още не са окуцели терминално
- babydoctor
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Аз ли не обяснявам правилно, вие ли ме четете накриво...От 53-4-та съм хванал въдица, до седемгодишна възраст израснах в Лом. После всичките ваканции, две от които на шлеп по Дунав. Имах възходи, имах и падения. После лових по места, за които не сте и знаели, че съществуват - просто баща ми работеше такова. Имам невероятни излети сред невероятна природа - пак го казвам, без злорадство, места, за които не сте и сънували. Та с никого не съм тръгнал да си меря пишката, на състезанията също не ходя за тенекето, а за да видя природа и да се видя с приятели...Спирам тук, досадихте ми, оставам с най-добри чувства
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
- Д-р Флекс
О, чувствата са взаимни, лично мен никой така не ме е веселил от "Особености на руския риболов" насам
- Павел Иванов
Е стоя изказ напрау мъ убиbabydoctor написа:...От 53-4-та съм хванал въдица...
Като имаме предвид , че си огрял с присъствието си белият свят на 05.12.1951г. , то ще рече , че още на две или три години си търчал по реките с въдица в ръка , не че не водех детенце по рибозбирки от три годишен де , ама тва твоето напрао кърти
Друго , не разбрах какво общо имаше мемоарният ти пост с това , че официално беше провъзгласен за майстор на късият разказ
Иначе това :
е ДежаВю некакво на което не вярвам някой да се вържеbabydoctor написа:...Спирам тук...
Марк Твен.
Марк Твен.
-
- Риболов: пуристки
- дал Браво: 417 пъти
- получил Браво: 923 пъти
- Обратна връзка:
Добре, де - чудя се що го засичате така? Съвсем ще го откажете да пише, мама му стара, к'ви сте хора, к'ва е тази дребнавост...
Аз например се бях притеснил, че не се е изказал в темата за чекиите, ама при внимателен преглед установих, че и там е сварил да даде акъл.
Аз например се бях притеснил, че не се е изказал в темата за чекиите, ама при внимателен преглед установих, че и там е сварил да даде акъл.
БОКА НА УЛЪТО.
"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko
СТАРИ ВИДРИ
СТАРИ ВИДРИ
- Д-р Флекс
Не се бой. Красе е тестван многократно боен кон, няма начин да се откаже, а със засечките си ние каляваме характера му и дозаточваме и без туй острото му фантазийно пИро
-
- Обратна връзка:
И аз съм се възхищавал като е ловил примерно на Дунав по няколко сомчета и разпери в моменти, когато дори Митко Тодоров не е в състояние да го стори, обаче и през ум не ми е минавало да подложа на съмнение свръхестествените Му способности...
БОКА НА УЛЪТО.
СТАРИ ВИДРИ
СТАРИ ВИДРИ
-
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 70 пъти
Павел Иванов написа:Баси как ми се наду ногата от оапването на оная конска муа д`ба тая крива нива начи
Напрау си е бало бабата
Дреме МУ на НЕГО за бендзина на колегите де са поарчили , ТОЙ е ползвал телепорта Ще си позволя да цитирам колега Видра и съфорумец баш относно събитията с упоменатите сомчета :RUNNING WILD написа:...ще чакам да кажеш за февруарските сомчета на блесница на Дунава близо до брега на камъните къде ги обезриби колко бензин пропиля и ранно ставане на колегите ...
Та такива некаквиОтивам аз да ме прегледа и го питам дали е бил последно време някъде за риба . Отговори ми , че от една седмица не е излизал от тях . Влизам на другият ден във форума и виждам , че е бил на Дунав и освен това е хванал и сомчета
Красе , стига се праи на ударен с мокър парцал !
За последно перефразирам въпроса - когато ТИ отиде тази година на Пацуките и улови четирите американски пъстърви каква беше хавата на канала от към преливника ?!?
Да уточня защо ми е толкова интересно ?
Когато за първи път спомена в "спининговият" конкретно кой ден си бил на Пацуките и си направил слаб риболов от само четири американки плюс още малце ми стана много смешно по простата причина , че на конкретната дата и аз бях там . Нищо де , повеселих се и нищо не споменах . Последствие прочетох същото ти изказване в "хвани и пусни" , е и там нищо не казах , после го срещнах и в "излети" , зех вече уеко да съ дразна акомеразбираш , накрая кът го спомена и в темата на Шкимбела и те заапах щото вече не моех съ запра
Като споменах , че именно тоя ден и аз съм бил там по спомени не писа цели два дни във форума , явно с цел да отшуми . Айде , приемаме , че поради безбрежността на Пацуките не сме се засекли .
Кът ти споменах , че водата тогава беше бела ти съ напраи на ударен , че така явно е било аз като съм ходил , нищо , че ставаше дума за един и същи ден , явно в различните часове е различно .
Като ти споменах , че няма от къде да дойде там американка по простата причина , че от татово време не не пускана такава в региона , па почна по фланговете .
Ся като ходих пак до там , от доста време откривам +500 именно там , се присетих , че не съм те питал за ръкава от към преливника който и в двата случая , при третият , къде казваш , че си бил капо на 100% също , е бил в еднакво положение . Та питам те вече няколко пъти а отговор нанай си
Молим тъ ! Напрай съ на мъж и си признай , че тая година ни на Пацуките , ни на Дунав си стъпвал . Тъй голяма част от форума ще си отдъхне и наново ще заструят реки от либОФФ
Не друго ами вече си станал нарицателно по форума а аз си те уважавам и не одобрявам да се вживяваш в ролята на такова
бе видро ти да не си се снимал в нашата детска градина като бех дете пода беше такъв мозайката да не живееш в некоя детска градина?това не е конска муха,това е една муха която наподобява оса като разцветка но е по ярко жълта и е тънка и издължена жълто зелена е и с кръгчета по дупето,около сантиметър е дълга,компрес от липа и не се чешай,иначе 5 дена болки и сърбене не ти мърдат,то боде все едно има жило вътре и сърби около него.
- Павел Иванов
Тц , снимал съм се на една от терасите ми . Иначе таквози което споменуваш не съм го виждал да мъ яде , за разлика от конската муа , но пък не пречи и таквози да мъ е оапало без да съм му обърнал внимание , еле па докато си щъпурках из копривака със заголени ноги .
Марк Твен.
Марк Твен.
-
- Обратна връзка:
Трябва да идеш при БейбитУ, да те сугестира многопластово - и за Папуцките и за ногата!
БОКА НА УЛЪТО.
СТАРИ ВИДРИ
СТАРИ ВИДРИ
- Marco Polo
- Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
- получил Браво: 12 пъти
- Обратна връзка:
Неее, ма ТОЙ да не би наистина?!?
Ще си прережа...
Абе там, нещо, подробностите са без значение...
Ще си прережа...
Абе там, нещо, подробностите са без значение...
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
Лука 11:9-13