яз. Алино
Re: яз. Алино
Явно се бъркам,казаха ми,че е имало садки,които в последствие са били срязани.Аз лично до сега не съм виждал мрежи в язовира,а се надявам и да не виждам.Следващата седмица се очертава един риболов на Алино,ще споделя резултата(ако ходим вобще).
-
- Риболов: Риболов на шаранови риби.
- Обратна връзка:
ЕХ момци мога ли да ви помоля нещо всичките дето сте писа ли за Алино.На гьола ходя от доста време знам почти всичко за него кога кълве къде точно се групира рибата и тем подобни неща.Молбата ми е следната.Моля ви не си изхвърляйте боклуците по брега само това ви моля.Аз лично съм събирал 2 плика с боклуци и на следващият риболов кочина батко.Направо побеснях.Иначе е много красив гьол.Смятам да направя тази година кошчета,но ще го види ме какво ще стане.Тази година ще се среща ме на Алино надявам се.Благодаря ви за разбирането дано си остане така чисто и хубаво местенце.
Модерен риболов на шаран.
Наистина има всякакви видове боклуци по брега и във водата.
Онзи ден ходихме до язовира,хванахме по някоя червеноперка и клен,но рибите са сравнително капризни и искат захранка и фин такъм.
Онзи ден ходихме до язовира,хванахме по някоя червеноперка и клен,но рибите са сравнително капризни и искат захранка и фин такъм.
- krasimir nikolov
Колеги да не отварям нова тема, знаете ли какъв е статута сега на водоема и излиза ли нещо?
-
- дал Браво: 5 пъти
- получил Браво: 58 пъти
- Обратна връзка:
Последно си беше разрешен за риболов. За рибите - със сигурност има костурчета, бабушки, клен и каракуди.krasimir nikolov написа:Колеги да не отварям нова тема, знаете ли какъв е статута сега на водоема и излиза ли нещо?
Клуб по спортен риболов "Балканка"
- krasimir nikolov
Eхаа... няма как! Ще ги надупчим , а с теб нещо изгубихме връзка ! Нищо, идва му времето
Поздрави
Поздрави
Колеги някой ходил ли е на язовира тази година след забраната да сподели как е положението че мисля да го посетя в събота.Всякаква информация ще ми е от полза.
Благодаря предварително на всички отзовали се!:)
Благодаря предварително на всички отзовали се!:)
-
- дал Браво: 25 пъти
- получил Браво: 1 път
Събота бяхме там на палатки, привечер направихме серия от няколко кефалчета на плувка, след това започнаха бебета костурчета, бабушката не ни се яви.
Язовира е пълен на макс, водата е до самата гора.
Язовира е пълен на макс, водата е до самата гора.
Благодаря за инфото колега и аз смятам да направя същото упражнение с палатката тази събота пък ако и риба излезе ще е бонус.А да попитан на дъно пробвахте ли да ловите или само на плувка че аз напоследък съм се запалил по фидера и на друго почти не ловя?
-
- дал Браво: 25 пъти
- получил Браво: 1 път
На фидер съшите миниатурни костурчета. В интерес на истината клена реагираше на захранката, докато откачах един от куката повръщаше жито (бях омешал жито в захранката) и захранка, но на жито нямах кълване.
може да опиташ с царевица или жито на куката на фидера, за да отсееш костурчетата.
може да опиташ с царевица или жито на куката на фидера, за да отсееш костурчетата.