хайвер
-
- Мнения: 1
- Регистриран на: Нед Май 15, 2016 14:31
- Обратна връзка:
Re: хайвер
Здравейте. Прочетох темата, обогатих информацията си за мъжкия и женския хайвер, но ... не прочетох за готварска рецепта Освен пържен, може ли да се приготви и по друг начин? Освен, че много пръска, не ми понася пърженото, та ... търся други рецепти.
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Re: хайвер
Можеш да го пържиш с капак в повече олио и няма да те пръска. А по-добрият вариант е да го оставиш в хладилника за месец - два да узрее и да си го разбъркаш с миксера...С олио и накисната филия среда от хляб. А и малко лимонов сок накрая...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
-
- Мнения: 705
- Регистриран на: Пон Апр 11, 2011 2:58
- Местоположение: Haskovo
- дал Браво: 76 пъти
- получил Браво: 44 пъти
Re: хайвер
Не прочете ли по горните корифейски мнения? Та, мъжки хайвер при рибите нямало, имало друго де може да се яде и дори в натюр...monika petrova написа:Здравейте. Прочетох темата, обогатих информацията си за мъжкия и женския хайвер,
Инак, ""мъжкия хайвер"" Я си го апвам пържен, толкова е тежко-хранителен, че след консумация на чиния........., съм като този
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Re: хайвер
Има и в една друга тема мисля че беше "Прясно рибно и вкусно" там е обяснено от добиването ,осоляването и разбиването на хайвера.Вчера я пробвах и хайвера стана уникален.Много благодарности на автора за споделената рецепта.
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Re: хайвер
Е, тя страшна рецепта, няма що...Бъркаш, сипваш олио, бъркаш, пак сипваш, по някое време и филията слагаш и пак...бъркаш. Ама по Дунава ако споменеш за миксер, ще те хвърлят в реката. Единственият начин за тях е дървено хаванче и бъркане до побъркване...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
-
- Мнения: 38
- Регистриран на: Чет Окт 31, 2013 14:25
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 2 пъти
- получил Браво: 3 пъти
Re: хайвер
Те по Дунава доматите с коловете ги хапват,че за един хайвер що да не загубят половин ден да го бъркат...
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Re: хайвер
Бе...да ти кажа - майстор съм, но като техния хайвер не съм го докарвал - верно, че моят беше от язовирски каракуди и шарани, ама... Та може и да има нещо верно...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???