Василе извинявай , но има ГОТОВИ на косъм направени с протеинови топчетаВасил написа:===============================================Божидар Иванов написа:Арк момчето сигурно си купува готови линии и мисля ,че затова пита Така че ти си специалист и МОЛЯ те обясни на колегата за да може НалиARK написа:Както се слага преди да го изяде!
И да си купува готови линии не ги продават заредени със топчета
Сега сериозно-малко е неудобно без снимки да се обяснава това, затова в другия форум колегата може да прочете всичко което го интересува
Успех
ПС-вече се е регистрирал и там
Чепарета и пружини
[/quote]Василе извинявай , но има ГОТОВИ на косъм направени с протеинови топчета [/quote]
===============================================
Божидаре направо ме скъса
Кажи каде мога да го вида това чудо
Верно за прв пат в БГ видях да се продават топчета на бройка -ама и готови монтажи заредени със топчета
Верно за прв пат в БГ видях да се продават топчета на бройка -ама и готови монтажи заредени със топчета
Василе извинявай , но има ГОТОВИ на косъм направени с протеинови топчета [/quote]Васил написа:
Верно за прв пат в БГ видях да се продават топчета на бройка -ама и готови монтажи заредени със топчета [/quote]А Бе ПИЧ ти наистина ли живееш в София
-
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 4 пъти
Нема такова нещо монтаж с монтирано топче
Това е все едно да си купите вързани кукички за плувка с царевичка, червей и т.н.
Иначе се слага ето така:
Слагаш топчето на иглата
Закачаш иглата за клупа на косъма
Прибутваш топчето на повода /тук съм го снимал с дълъг повод, че да се види за какво става въпрос/
После режеш стопер като тия дето стоят под ръцете ми на горната снимка и поставяш в клупа и връщаш топчето за да може стопера да се допре в топчето
Накрая нещата трябва да изглеждат подобно.
След като хванеш риба процедурата се повтаря. А много често като хванеш риба стръвтта си стои и няма нужда да се сменя. Щом веднъж им е харесала, значи и друга риба ще я вземе
П.П. И повече чети какво пише в книгите по тези въпроси, защото е полезно
Това е все едно да си купите вързани кукички за плувка с царевичка, червей и т.н.
Иначе се слага ето така:
Слагаш топчето на иглата
Закачаш иглата за клупа на косъма
Прибутваш топчето на повода /тук съм го снимал с дълъг повод, че да се види за какво става въпрос/
После режеш стопер като тия дето стоят под ръцете ми на горната снимка и поставяш в клупа и връщаш топчето за да може стопера да се допре в топчето
Накрая нещата трябва да изглеждат подобно.
След като хванеш риба процедурата се повтаря. А много често като хванеш риба стръвтта си стои и няма нужда да се сменя. Щом веднъж им е харесала, значи и друга риба ще я вземе
П.П. И повече чети какво пише в книгите по тези въпроси, защото е полезно
Не ме питайте за имена на водоеми. Не ги знам!!
-
- Обратна връзка:
-