Те купешките са 3 броя от цялата навалица, ще наблегна на ръчните, че са ми изкарвали хубави риби топените. А защо да наблягам на купешките?yuri todorov написа:Наблегни на купешките!
Ще видим този сезон. За момента ръчните (макар и да почнах края на сезона да дялам) ми хванаха най-големите риби за годината. От купешките Д контакта за две години една риба не ми е изкарал, рюкито и Ими-те къртят, а ръчните са всеки за различна ситуация правени.yuri todorov написа:По-оправдано и разумно е, с купешките!
Ползвам купешки. Както казах рюкито и Ima-та се представят много добре. Ръчните много добре знам за какво стават, нали за туй се правят.yuri todorov написа:И кво очакваш, че ще видиш? ....този сезон...
Щом не ползваш купешки, няма смисъл да ги разнасяш, най-добре ги продай. Има хора, които знаят защо и как да ловят с тях.
Ръчните..... дано знаеш, за какво стават.
yuri todorov написа:ЗаТова и написах по горе, Наблегни на купешките! Само така имаш шанс да се понаучиш да ловиш с тях. Те ловят добре, доказано и са серийно производство. Ръчните ти.......![]()
Познавам един куп хора които от години са или пък през годините са се изживявали като воблеростроители.
За добро, само няколко от тях успяха да научат да правят единствено важното, Не как да издялат и боядисат лачено една треска- такива е имало, има и ще има винаги, а Как да дадат душа и характер на примамките си! То, това и се иска, Не повече!
Затова и примамките им се получават доста добре, серийно, вече имат свой характерен почерк и са разпознаваеми.
А! Недей да демонстрираш снимки за Пример..... Особено с рибки върху кеп, особено върху кеп с такава мрежа. Тоя кеп си го носи като ходиш за каРкуда......ОК?!
Зимата зема свойте жертви. Тука не може да покажеш набодена риба, трее да влизаме у вирО и да ги галиме по тумбацитеНе знам дали имате лични отношения или дразга, но воблерите щом ловят значи са добри, другото не е от значение, освен ако не си говориш с тях. И снимката с рибата ми харесва, продължавай да качваш снимки, ама без каракуди, не са ми интересни
Никакви отношения и дрязги, опазил господ! Особено с новобранци!koi4a написа:Не знам дали имате лични отношения или дразга, но воблерите щом ловят значи са добри, другото не е от значение, освен ако не си говориш с тях. И снимката с рибата ми харесва, продължавай да качваш снимки, ама без каракуди, не са ми интересни.