Кой ти каза това на теб
-Никой , гледам ,чета ,виждам !!!
Кога станахте тролингисти,кога ви почерня задника!
-Отдавна не съм тролингист, това не значи ,че нямам мнение !!!
Много пък случки се оказа,че имате!
- Да сме живи и здрави ,ще имаме
Даже повече от всички стари риболовци...мене ме зарежете.
-Това за стари и млади го заеби , живееме в друго време . Кога сте ловили вие по язовирите е имало риба , сега е друго !
Баце,чета ти всичките постове. Защитаваш една теза сляпо и без да се замислиш за другата теория и кой,какво говори!
-Защитававам това в ,което вярвам !
Нали сте си от един бивак и пиете една ракия...този е принципа.
-Ракия не пием ,да не кажем нищо !
Смяташ ли,че тези хора,които пишат тук,нямат случки!?
-Смятам ,че тези които ги нямат тези случки са в пъти повече !
Сляп сом и ние сме слепи,ненужна опашка,бягане като луд от стръвта....все неверни и спекулиращи примери.
-За това има доста клипове ! Още не съм видял клип подкрепящ твоята теза , освен няколко , които са в плиткото и опашката излиза над водата и евентоално може да станат нещата. Но в дълбочина налягането е друго ииии......
Той сома бяга и от кльонка ти, защото е по-умен от половината,които пишат за него. е
-Може ,още съм малък да знам
Крокодила, бие ли с опашка!? Или и тя му е дадена само за плуване.
-Крокодила не е сом
Всички знаят,че съм приятел с Томахавката. Но това не пречи той да има различно мнение от моето, За това ще спорим с доводи. Не може едната теза да отхвърля другата,защото нямало ясен клип.
-Без доказателства спора е безмислен. Само с доводи пак няма как
Я ми посочете един изследовател на сома от Б-я,а после от чужбина....Сабанеев ли!?
-Ти си с доста опит , надявам се някой ден да направиш клип и аз публично се извинявам /въпреки , че кой съм аз да се е..а

/
Яйца и дрън-дрън,ярина! Ми едно яйце не можеш да счупиш на сухо с двете си силни ръце,ако го натискаш с еднакво налягане.......това поне сме пробвали,като деца.
-Не си спомням да съм казал за чупене с две ръце !!! Слагаш яйцето в един чорап и му биеш един шамар с една ръка . Правиш същото но под водата ,какво му сложното
Не се заяждам , просто изразявам мнение !!! Както би трябвало и другите бомбета /като мен

/ от форума да си казват мнението ,а не да се притесняват от старите кучета
Весели празници на всички !!! Живи и здрави да сте всички .