И тук ли влезна да сереш бре.Ей нема отарване.boababa написа:Предлагам Емка Барекова да се разкара веднага от модераторското място,щот има конфликт на интереси и единствената му работа тук е да си пробута боклуците на висока цена!Изобщо не го интересува риболова,а зарибяването на риболовци!
Марш от тук на Лицемерите!
![]()
Аз пък ти сложих един по-дълъг БАН....ей така да не предлагаш нищо г-н.Пеевски.boababa написа:Предлагам Емка Барекова да се разкара веднага от модераторското място,щот има конфликт на интереси и единствената му работа тук е да си пробута боклуците на висока цена!Изобщо не го интересува риболова,а зарибяването на риболовци!
![]()
Седят трима форумни колеги в една лодка в язовира и си ловят риба. Единият поглежда замечтано към слънцето и въздъхва:Emo-83 написа:Аз пък ти сложих един по-дълъг БАН....ей така да не предлагаш нищо г-н.Пеевски.boababa написа:Предлагам Емка Барекова да се разкара веднага от модераторското място,щот има конфликт на интереси и единствената му работа тук е да си пробута боклуците на висока цена!Изобщо не го интересува риболова,а зарибяването на риболовци!
![]()
Отностно воблерите съм пуснал такива,които са хванали миналата седмица.Те са на различни фирми,които не внасям аз.Вносителите също са различни и ми дреме за спекулациите ти......Оди в На риба да си довършиш мисълта.
Ужасттттт,кво пиеш бе,или по точно какво пушиш бе,да ти пращам ли дофторитйееPike1 написа:Днес, Уважаеми колеги, така да се каже, беше един типичен, пълноценен и изпълнен с емоции ден в нашия подфорум.![]()
![]()
И сега, след затихналите страсти си пафкам сладко цигарката, изпаднал в нирвана.![]()
И нещо съм се замечтал и си мисля.........
Що не вземем следващия път да съберем пари да си спретнем едно сомско психодиспансерче /пардон санаториум/вместо зарибяване. Проекта от мен бадева.
И ще си вземем млади сестрички с бели касинки и токчета по една педя, с бели мантички а под тях - бушта, бушта.На батко милите козленца.
И езерце ще си направим с малки шарени рибки.
Сомове няма да пущаме, за да не дразнят изнурените сомаджии, да ходят да ги тътрят за устите навънка или канджосват /неосъзнат рефлекс /
![]()
И като отиде почиващия, масажче да му направят туй онуй, на системка да го включат на гроздова, кайсиева или Русский стандарт или нещо анасоново според вкуса.
![]()
И да отиде после с халата да се разтъпче в градинката, да погледа стръвта в басейнчето и да му стане леко на душата...........
![]()
![]()
![]()
Кво викати ?![]()
![]()
Хаха,Франееее,като чу за системата с гроздова и първи се нареди а ония нашите връткат Мацашкаfranko написа:Анга ,аз съм опитното зайче.Вкарай ме в проекта ,като пръв пациент.