Пръчка за Дайва СОЛ 2500

Форум за спининговия риболов, чиито любезни домакини са майсторите от “Старите видри”.
Публикувай отговор
Аватар
Владимир
дал Браво: 137 пъти
получил Браво: 633 пъти

Мнение от Владимир »

И те така,както се казва!!!
Нека колегата си избере сам сопа,явно е,че ние неможеме да му помогнем с нищо друго освен да го насочиме.
Живота е една безмислена война,накрая всички я губим.
Аватар
fisher™
дал Браво: 4 пъти
получил Браво: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от fisher™ »

Кво се дърляте, човека най-отгоре си е написал, че си търси "пръчка". Посоката е повече от ясна :lol: Тя и макарата е си е мейд ту уайлд-уайлд уест :P

Павле га ти премина периода, та той не е почвал :D
Св. Великомъченик Ареаман Икурострадалец
キャッチ・アンド・リリース
СК "Стари Видри"
lorda
получил Браво: 11 пъти

Мнение от lorda »

Бай Генчо написа:
lorda написа:Да ти кажа с тоя аватар няма никво значение, че си прав или не си.
Сама по себе си тая сомаджийка е аргумент в подкрепа на думите ти :lol:
Ники, и на теб ти благодаря!

Така е - аватарите са важни, не друго....
Ти май не разбра, че напълно те подкрепям.
Няма за кво да ми благодариш :D
Клуб по спинингов риболов "Чеверме"
Аватар
sandista
Риболов: Spinning
дал Браво: 101 пъти
получил Браво: 178 пъти

Мнение от sandista »

Здравейте ,

Колегата ме е изпреварил с темата. Имам същото питане. Сол-а ми е 2500 .. При него е лесно - има 350 кинта и е лесен - Авид :)
Аз ровя в Ибей и се опитвам да мейк-на ън оффер на някой да намеря някой Авид на по-тънко ама нещо куцат нещатата.. Ще събирам пара до лятото и ако не събера 300 лева ще търся нещо друго към 2,40-260 , медиул лайт. Ловя главно кефал, но смятам да почна и распера това лято. Дайте съвет от къде да намеря по-евтина Кроа или нещо близко до нея като качество ? :)) :oops: :oops: :oops:

п.п. Защо се изказвате за американците така ? Колкото и да не ни се вярва те са доста по-сплотени като нация и са доста по-топли и услужливи от средностатистическия българин :) :lol:

п.п Сега един ми е писал. Спазарих тази Кроа на 200$ с доставката. Заслужава ли си ?

St Croix Avid Series Salmon/Steelhead Spinning Rod

Avid AVS 96LM2 (9'6, 4-8 wt, 2pc)(lure weight 1/16 - 3/8)( Power: Lite)(Action: Mod)

Model Length Line Wt. Pieces Rod Wt.
(oz.) Handle Price
AVS 96LM2 9' 4-8 2 5.4 6 $210.00

When we completely redesign a rod series we set out to make it dang near bionic. For proof, look no further than this year’s comprehensive makeover of the Avid Series® spinning rods. Top-to-bottom, we’ve refined everything about these rods. Re-engineered with IPC® technology. Built from high-modulus SCIII blanks with a sleek carbon pearl finish. All new cork handle shapes and trimmed out with Fuji’s Alconite® Concept Guide System. Our Avids have never been this sensitive, strong or lightweight. From light to medium to heavy, the designs are consistent up and down the power scale. There are 48 brand new models – including an expanded collection of salmon and steelhead rods – and each one is a technique- and species-specific design wonder. Hmmm. The words “while supplies last” come to mind.
The St. Croix Avid Series Spinning Rods include the following features:
Integrated Poly Curve(IPC) tolling technology.
Premium, high-modulus SC III graphite.
Superb sensitivity, extreme strength and durability, incredibly light and an outstanding value.
Specialized, technique-specific and species-specific designs.
Fuji Alconite Concept Guide System with black frames.
Fuji SKM reel seat/gunsmoke hoods.
Select-grade cork handle.
Two Coats of Flex Coat slow-cure finish.
Limited lifetime warranty backed by unmatched St. Croix service.
Handcrafted in the U.S.A.

Това което ме притеснява е Salmon/Steelhead Spinning Rod ?? Ловя на по-големи и открити места, та дължината не ме бърка.
Последно промяна от sandista на Пон Яну 12, 2009 0:26, променено общо 1 път.
Аватар
Владимир

Мнение от Владимир »

sandista написа: .. При него е лесно - има 350 кинта и е лесен - Авид :)
В дълбока заблуда си колега :lol: :lol: :lol: ,айде пиши ми да ти обясня и на тебе некои неща,пък знае ли човек може и тия пари които си събрал да ти стигнат :wink:
Аватар
sestrata
Риболов: спининг
дал Браво: 154 пъти
получил Браво: 743 пъти

Мнение от sestrata »

Sandista, St Croix ги има в България. Тия 200 долара + шипинга ще ти излязат все едно, че си я купил от Филстар. А най-вероятно доста по-скъпо, ако опре до мито или доплащане в транспорта.
***http://www.starividri.com***
Fear NO Fish
Аватар
sandista

Мнение от sandista »

170$+24$ shipping= 280лв. Спестяваш около 80лв , замислям си дали си заслужава разправията .. Ама 350лв за пръчка :roll: .... Дайте други алтернативи :)
Аватар
Владимир

Мнение от Владимир »

Както ти казах и на лс.трябва да споменеш дали гониш дистанции и имаш ли предпочитания за дължина на пръчката.
Хубаво ловиш кленове от 0,300-1.5кг ама те и с 1.80м пръчка могат да се вадят,а ти пишеш за некви по близо 3 метра :roll:
Аватар
sandista

Мнение от sandista »

Казах ти, че съм невежа .. :)
Аватар
Владимир

Мнение от Владимир »

CROSTAGE CRS-862L баш квото ти требе,па и евтино и с Японско качество :lol: :lol: :lol: щом не ти се дават пари а търсиш дистанция и качество :idea:
Аватар
wertus
Риболов: риболов с изкуствени примамки
дал Браво: 53 пъти
получил Браво: 76 пъти

Мнение от wertus »

Сандисте, верно е че ти трябва и акъл, и убаво ти дума Владо......за кво са ти тез близо 3 метра.....за кефал и пъстърва ли ...... и за езеро или река иде реч.......щот на езеро тез 9.6 фута са ти къси....та така
"Мне, просто живота е кратък, и всеки миг удоволствие трее се консумира в цялятя му пълнота. Седиш си на чардака уморен от деня, а пред теб тече чиста, спокойна река... :D"- Чичо Док
Аватар
sandista

Мнение от sandista »

wertus ,
Акъл си трябва! 'Сичку съм измислил аз ! Искам да е по-дълга, че като дойдат монтанските парашутисти с Голф 3 лепенка тунинг на другия бряг да им бъркам в очичките с тез 9'6 фута..
Ако трябва да бъда сериозен май просто се изкефих,че му смъкнах на този селър бая пари , не че ми трябват 3 метра. Но както казах и на колегата Барни , единия бряг е много обрасъл с папур и е доста трудно дори с 2,40, другия пък е стръмен ...
Както и да е , получих желания отговор , за което благодаря на взелите участие в този деспут. Извинявам се, че използах темата на колегата.
Лека нощ :)
Аватар
Pedro
получил Браво: 1 път

Мнение от Pedro »

sandista
Това което ме притеснява е Salmon/Steelhead Spinning Rod ??
Това което те притеснява има връзка с това
Specialized, technique-specific and species-specific designs
И по-точно с това species-specific designs - специфичен дизайн съобразен с вида на рибата, най общо казано....
И понеже е за Salmon/... мисля че е добре и за кефал и т.н.
Аватар
valeri hinkov
дал Браво: 6 пъти
получил Браво: 30 пъти

Мнение от valeri hinkov »

sandista написа:170$+24$ shipping= 280лв. Спестяваш около 80лв , замислям си дали си заслужава разправията .. Ама 350лв за пръчка :roll: .... Дайте други алтернативи :)
Бате не се прави на мизерник,а по добре си я купи от тук. Тук ще си я барнеш и ще си сигурен, че няма да е преебана, ще си вземеш точно тая дет щи легне в ръката. В тоя ибей е такава цигания, че не е истина. Тук и новия модел ще ти дадата. Колко народ са се преебали в тоя ибей цел ден мога да цитирам имена. А най ме кефи кагато хората пазаруват от там не да си вземат нещо готино, тва което ги кефи и имат нужда, А с цел да спестят пари просто да вземе нещо евтино, после никога няма да си признае, че не неговата стока. Ей го дори ония ден ми дойде едно куче на мегабасс уж нов ама със стари тройки. Има смисъл само да си вземаш нещо от там само ако нещо дет го няма в БГ или реално ще спестиш много пари за точно тва дет ти требва. А не за 80 лв. да трепериш, чакаш после на митницата да те нагъзят евентуално и за десерт да я отвориш и тя преебана.
quietriot
дал Браво: 107 пъти
получил Браво: 155 пъти

Мнение от quietriot »

valeri hinkov написа:
sandista написа:170$+24$ shipping= 280лв. Спестяваш около 80лв , замислям си дали си заслужава разправията .. Ама 350лв за пръчка :roll: .... Дайте други алтернативи :)
Бате не се прави на мизерник,а по добре си я купи от тук. Тук ще си я барнеш и ще си сигурен, че няма да е преебана, ще си вземеш точно тая дет щи легне в ръката. В тоя ибей е такава цигания, че не е истина. Тук и новия модел ще ти дадата. Колко народ са се преебали в тоя ибей цел ден мога да цитирам имена. А най ме кефи кагато хората пазаруват от там не да си вземат нещо готино, тва което ги кефи и имат нужда, А с цел да спестят пари просто да вземе нещо евтино, после никога няма да си признае, че не неговата стока. Ей го дори ония ден ми дойде едно куче на мегабасс уж нов ама със стари тройки. Има смисъл само да си вземаш нещо от там само ако нещо дет го няма в БГ или реално ще спестиш много пари за точно тва дет ти требва. А не за 80 лв. да трепериш, чакаш после на митницата да те нагъзят евентуално и за десерт да я отвориш и тя преебана.
това беше най -разумния съвет до тука :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Спининг риболов”