Среща на капитаните на секция плувка
- Георги Кръстев
- получил Браво: 1 път
Re: Среща на капитаните на секция плувка
Предлагам вместо купи тази година да има такива награди
outsider написа:Вярно , че на спинингиста макарата му си остава чиста - не ползва подхранка , не пипа риба..
- Коце
- Риболов: и бира чадо!
- получил Браво: 9 пъти
Жоре, за турнир с такъв награден фонд идвам до всяка точка на страната!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
-
- Търговец
- Обратна връзка:
Заради такива като теб беше взето и още едно решение. От догодина отбор, който не си е внесъл таксата до определената дата ще се смята за самоизключен. После ще трябва да плати освен таксата и встъпителната вноска, която е 50% от таксата. Явно е, че българина докато не му опреш вилицата в кокала не разбира от дума.пламенхимекс написа:Не отидохме щот Вас само таксата Ви интерессува.
http://:)" onclick="window.open(this.href);return false;
От А до Я за спортния риболов у нас и в чужбина
-------------------------------------------------------
Да работят тези, които не могат да ловят риба
- ШОПА
- Обратна връзка:
Малееее, колко странно звучи от твоята Уссста
Клуб по Спортен Риболов "ЯНТРА''
-
- получил Браво: 3 пъти
Папарак бях решил за любимата педерация да не пиша нищо по-вече но ще ти отговоря :
Продължавате от дивотия по-дивотия да правите,от28 отбора останаха 18 ,а в края на сезона сигорно ще бъдат 10.За подледния риболов останаха 5 отбора/може да ми видите предишните
ми постове/Резултатите на националните отбори са катострофални, а вие само санкции ще измисляте.Правипата ги изменяте по време на сезона в угода на приблежените на Вас клубове/2010 г западната зона от 5 отбора отидоха 9 на финала можете да направит справка за ,кои отбори става дума/Папарак ти 2008 изхвърли рибата на Цонево в камъните вместо да бъдеш дисквалифициран всико се замота ,а сега ми пишеш за правила и морал.При тая организация и управителен съвет аз по -вече на републикански първенства няма да участвам.
Продължавате от дивотия по-дивотия да правите,от28 отбора останаха 18 ,а в края на сезона сигорно ще бъдат 10.За подледния риболов останаха 5 отбора/може да ми видите предишните
ми постове/Резултатите на националните отбори са катострофални, а вие само санкции ще измисляте.Правипата ги изменяте по време на сезона в угода на приблежените на Вас клубове/2010 г западната зона от 5 отбора отидоха 9 на финала можете да направит справка за ,кои отбори става дума/Папарак ти 2008 изхвърли рибата на Цонево в камъните вместо да бъдеш дисквалифициран всико се замота ,а сега ми пишеш за правила и морал.При тая организация и управителен съвет аз по -вече на републикански първенства няма да участвам.
- Sisi Boata
Ей, това,че КСР-Сливен се беше оттеглил за една година незначи,че тая година трябва да го пропускате.Най-вероятно и ние сме тук с ресни сили.stoyanms написа:Източна зона:
Видракс
Гоу Фиш
Корморани
Елит
Лебед
ЛРД Русе
Мач тим
Арда фиш
ЛРД Кърджали
Гларус?
- Doktor-5
- дал Браво: 187 пъти
- получил Браво: 71 пъти
- Обратна връзка:
А Жоре ми то на шапките май Мило пише! Хайде тази година като направите Мило дей, наградите пак да са такива!Георги Кръстев написа:Предлагам вместо купи тази година да има такива награди
Кажи на шефа си да се стяга, аз ще му посоча фирмата за мръвчака!
.....Ако един състезател участва във всички възможни турнири, то рано или късно, по независими от него причини и обстоятелства, все някога става първи....(Киро Джигита)
КСР ВИДРАКС
КСР ВИДРАКС
-
- Търговец
- Обратна връзка:
Пламене 28 отбора бяха тогава, когато ти изобщо не си се състезавал, т.е преди сто години. Правилата са създадени, за да се спазват. През 2008г изхвърлих рибата на стената прав си, но рибата беше слънчаци!!! Точно затова вече няма да има състезания на такива водоеми. Не ти ли прави впечатление, че ти си единствения, който мрънка????пламенхимекс написа:Папарак бях решил за любимата педерация да не пиша нищо по-вече но ще ти отговоря :
Всичко което съм изброил е гласувано от капитаните на отборите, така че не ми говори кой какво измисля.
http://:)" onclick="window.open(this.href);return false;
- Георги Кръстев
Така ли....?Doktor-5 написа:А Жоре Хайде тази година като направите Мило дей..
п.п. Къде да се запиша?
outsider написа:Вярно , че на спинингиста макарата му си остава чиста - не ползва подхранка , не пипа риба..
Папи криза е всички ще си платят таксата и защо толкова рано трябва да се плати като първото състезание е през м юни
-
- дал Браво: 52 пъти
- получил Браво: 26 пъти
Проблема не е в таксата а в Устава на БФРС.
Щом УС (управителен съвет) има предимство при вземането на решения пред ОС (ОБЩОТО СЪБРАНИЕ), то в такъв случай е по-правилно да изчакаш с внасянето на таксата и ако решенията на УС за: календар, водоеми, ограничения и други важни неща не са в разрез с твоите, (визирам: отбор, клуб и т.н.) изисквания, едва тогава да участваш.
Пример:
1. Отивам на платен водоем на който не ми разрешават да ловя и пускам риба обратно срещу определено заплащане - то просто не плащам и не ловя на този водоем.
2. Отивам на платен водоем на който ми казват - срещу 450 лв. ще ловиш само слънчевки, щото е най-лесно и винаги ги има, и освен това са особено добра тренировка за национален отбор - то тогава "естествено ще платя с удоволствие и ще си къцам цялата година слънчаци".
Щом УС (управителен съвет) има предимство при вземането на решения пред ОС (ОБЩОТО СЪБРАНИЕ), то в такъв случай е по-правилно да изчакаш с внасянето на таксата и ако решенията на УС за: календар, водоеми, ограничения и други важни неща не са в разрез с твоите, (визирам: отбор, клуб и т.н.) изисквания, едва тогава да участваш.
Пример:
1. Отивам на платен водоем на който не ми разрешават да ловя и пускам риба обратно срещу определено заплащане - то просто не плащам и не ловя на този водоем.
2. Отивам на платен водоем на който ми казват - срещу 450 лв. ще ловиш само слънчевки, щото е най-лесно и винаги ги има, и освен това са особено добра тренировка за национален отбор - то тогава "естествено ще платя с удоволствие и ще си къцам цялата година слънчаци".
НДК
- ivelin66
- дал Браво: 130 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Тука сега възниква следната дилема - ако в едната зона има повече отбори,то съответно и наказателните точки ще са в повече от другата зона с по-малко отбори.Засега сме 9 на 9,но при положение че ще влязат и Сливен,пък кой знае може и още някой отбор става малко неравнопоставено.
Team Milo - feel the difference
- Doktor-5
- Обратна връзка:
То евентуално ще влязат при нас!
Предполагам, че Кърджали ще се изтеглят на запад, те и без това не искаха да бъдат към морето, че им идва далеко в Бургас!
Предполагам, че Кърджали ще се изтеглят на запад, те и без това не искаха да бъдат към морето, че им идва далеко в Бургас!
.....Ако един състезател участва във всички възможни турнири, то рано или късно, по независими от него причини и обстоятелства, все някога става първи....(Киро Джигита)
КСР ВИДРАКС
КСР ВИДРАКС
- ivelin66
- дал Браво: 130 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Ми ако стане така и Кърджали отидат в западната зона - що аджеба трябва да ходим на Леново,а не си направим първото състезание на Шумен.Риби има достатъчно - платиките са станали по 600-700 грама,бабушки,каракуди и шаранчета си има достатъчно.Щото на Леново излиза че Източната зона отива на гостуване в Западната
Team Milo - feel the difference
- Doktor-5
- Обратна връзка:
Водоемите не са окончателни, до юни много вода ще изтече, сигурно ще има и промени в групите, ще се наблюдава положението. Също ще се проверява дали има риболов и така, винаги има и резервен вариант. Ти си навържи 200 лини и 1500 куки, пък каквото дойде!
КСР ВИДРАКС
КСР ВИДРАКС