аз затова отказах още на ниво тика склуптор за 100$ че и там ако се залетя....ivanpl написа:Нещата с мултипликаторите май наистина са доста сериозни/извратени, като иде реч за лек спининг![]()
Малко ми е непонятно ... вземаш си макара за 600$, че после й сменяш половината чаркалаци
Няма нищо непонятно. Като си купиш сериен модел автомобил, можеш да си смениш джантите, да си монтираш по-добро стерео и прочее, нали? Да не говорим на тема офроуд... Там цифрите са съвсем други - с някакви си лагерчета и шпулички не можеш да си купиш две предни гуми.ivanpl написа:Нещата с мултипликаторите май наистина са доста сериозни/извратени, като иде реч за лек спининг![]()
Малко ми е непонятно ... вземаш си макара за 600$, че после й сменяш половината чаркалаци
sestrata написа:Няма нищо непонятно. Като си купиш сериен модел автомобил, можеш да си смениш джантите, да си монтираш по-добро стерео и прочее, нали? Да не говорим на тема офроуд... Там цифрите са съвсем други - с някакви си лагерчета и шпулички не можеш да си купиш две предни гуми.ivanpl написа:Нещата с мултипликаторите май наистина са доста сериозни/извратени, като иде реч за лек спининг![]()
Малко ми е непонятно ... вземаш си макара за 600$, че после й сменяш половината чаркалациОще по-зле са сомаджиите и тролингистите - тва офроуд джипове, колесари, лодки, мотори, айпилоти, сонари... Затова да се радваме и наслаждаваме на прекрасното си евтино хоби - спининга!
Мдам Един път преминеш ли към " The Dark Side of the Power" няма връщанеquietriot написа:аз затова отказах още на ниво тика склуптор за 100$ че и там ако се залетя....ivanpl написа:Нещата с мултипликаторите май наистина са доста сериозни/извратени, като иде реч за лек спининг![]()
Ами... 6'6", начи 1.98 см, екстрафаст, медиум, 3.5-17.6 гр. За дължината на дръШката ме изненадАstancom написа:Павка каква е дължината и акцията на пръчката ? А, и каква е дължината на дръжката измерена от края до началото на макародържача ?
ПП Този фидер на заден план твой ли е