Риболов на толстолоб
-
- получил Браво: 2 пъти
Re: Риболов на толстолоб
Ами аз лично съм имал най-много успех на 50 гр. Тапа и спирала с 4 куки №4 с поводчета на куките 8 см. на по къси неможе добре да филтрира куките а колкото до захранката аз ползвам Ягода с коноп и Шоколадова галета (основа) и слагам Сухо мляко и Нишесте ягода и малко от адитива на Марсел Ван Ден Енде Ягода това е от мен а това е 14,500 кг. Пъстър Толстолоб на този метод от Монтана !!!
- mario67
- получил Браво: 4 пъти
spider4owe написа:Ами аз лично съм имал най-много успех на 50 гр. Тапа и спирала с 4 куки №4 с поводчета на куките 8 см. на по къси неможе добре да филтрира куките а колкото до захранката аз ползвам Ягода с коноп и Шоколадова галета (основа) и слагам Сухо мляко и Нишесте ягода и малко от адитива на Марсел Ван Ден Енде Ягода това е от мен а това е 14,500 кг. Пъстър Толстолоб на този метод от Монтана !!!
Браво колега! Къде в Монтана ги има тези животни?
-
Ами този го излъгах на един не далеч от Монтана гиол на 24 км. от Монтанско е с. Главаци Врачанско !!! Наслука .
- mario67
- получил Браво: 4 пъти
И на теб Наслука! От 27.08 съм отпуск,може да направим един съвместен риболов на толупи на този гьол! Интересуват ме само големи!
-
кофти !!! наскоро разбрах че язовира са го забранили заради косачи които немогат да го хванат с въдица Толстолоба
- chopara
- дал Браво: 33 пъти
- получил Браво: 34 пъти
Темата е замряла, но видях едно видео, което потвърждава че толостоба се храни целенасочено със захранка. 99% това са толостолоби
https://www.facebook.com/Brato.bg/video ... 526254749/
https://www.facebook.com/Brato.bg/video ... 526254749/