Добър вечер!
Неотложни ремонти вкъщи (разбиване на комина, откъдето извадихме зъб от багер, метална тръба и нещо подобно на крилата ракета, както и метално въже, няколко метра кабел и два чувала сажди и пепел) не ми дадоха възможност да се включа досега.
Като не мога да вадя риби, вадя железа.
Та значи докато ние ядяхме мазни банички с боза и айран без кисело мляко, някои вече позираха с трофей, който вече беше започнал обиколката из световните (рибарски) агенции...
А сега виждам, че други някои са продължили успешно джъркфеста
Гена, на тази щука мястото и е и в тази тема.
Ден и половина на "Копринка" се чуваше цоп-цоп, пляс-пляс, цамбуррр - значи Тошко е някъде наблизо
Всъщност и аз бях около него, направихме едни преходи, едни проби, смяна на примамки и в крайна сметка се убедих, че няма нищо страшно да доближиш 100-грамовата граница
Ако той опитваше на откровено големи джъркове, аз наблягах на значително по-малки, но и двамата без успех, особено аз
Ако вземем двете класни риби - на Пепи и на Гената, равносметката е 1:1, що се отнася до размера на джърковете.Резултатът е 1:1 и между ръчно изработените наши джъркове и серийно произведените.
А за веселата част - снимките говорят достатъчно!
Благодаря на всички участници, благодаря на шофьорите, на скараджиите, на фотографите, на единствената жена на празника, без нея нямаше да е толкова колоритен
Запознах се със стойностни хора, живот и здраве със сигурност ще се виждаме пак, догодина поне два пъти
ще го направим, с поне два пъти повече риби!