Онова вързаното го донесе човек от форума и стои във фризера......не стигнаха коремите ни за него,а сега просто съм изгладнел отново.ribata402 написа:Па ти лапаш онова вързаното...![]()
![]()
![]()

Онова вързаното го донесе човек от форума и стои във фризера......не стигнаха коремите ни за него,а сега просто съм изгладнел отново.ribata402 написа:Па ти лапаш онова вързаното...![]()
![]()
![]()
Бе ясное че след толкова аваджия,си станал Осама.Ми Емито ква е игра....ииии любов големаLVitchev написа:Няма кой дави чака,снощи до 4-5 часа сабалян сме карали,измяткахме десет литра ракия,а вие си пишете като си нямате работа.Ох,пусто се кълна че няма да пия,ама като се разкряка жабата и тръгне глътката,става мамата си е ебало,опустошаваме всичко по пътя си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След време,ще ме разбереш.pancero написа:Тва тапета само си го казва
Зависи как четеш нещата Франко и за какво си мислиш.franko написа:Емо от всичко ли вкуси,та си се отказал от нормалното.
Добре че Каляка го няма при теб..................?LVitchev написа:Стига се оплаква бе,ако искаш,другия път ще си намерим друг да играе твоята роля.Баси,нямаш кураж колкото един педерас бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()