яз. Огняново
-
- дал Браво: 29 пъти
- получил Браво: 24 пъти
Здравейте,колеги!Редовно ходя на Огняново и мога да ви кажа,че риба си има и то доста.Проблема е,че водораслите станаха множко и е трудно да си намериш добро място.Миналата година нямах капо там(освен едно ходене от към Раковица).Излезе и лин,каракуда,баби,уклей като искърските скумрии,клен(обаче дребен),сомче-3кг,костур-около 1,5кг.Така че не го отписвайте.Риба има,но е трудна и трябват поне 3-4 излета,докато се ориентираш и си я намериш.Е,стига да не уцелиш,когато го изпускат,че тогава резултата е ясен .
1.Безплатният секс развращава,платения-озлобява!
2.Идеалната жена е като хлебарката-виждаш я или само нощем или само в кухнята!
2.Идеалната жена е като хлебарката-виждаш я или само нощем или само в кухнята!
Надявам се да има и още, но от една седмица съм с адски гаден грип и не мога да мръдна наникъде. Част от групата с лодката 2 дни са били там, но те не са по риболова. Снимки сигурно са правили, като пуснат малко, ще кача. Така като гледам, ще чакаме юни. Дотогава - на платените и на Пънча.
Като не мога да ходя по гьоловете, поне чета за успехите на другите ...
- naso
- дал Браво: 95 пъти
- получил Браво: 246 пъти
Понеже тази тема стана много хубава ми се иска да я закрия подобаващо с една снимка и линк към следващата тема за яз. Огняново http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=23770
Благодаря отново на всички колеги, които взеха участие в темата
яз. Огняново. 07 юли 2008
Благодаря отново на всички колеги, които взеха участие в темата
яз. Огняново. 07 юли 2008
- Ники Дончев
-
Re: яз. Огняново
Днес съм реанимация от Тодоров Ден, обаче утре заминавам за Огняново и ще ви кажа какво е дереджето. Не знам дали е размразено, но не се издържа вече! Почти всяка година го посещавам и знам хубавите места на устието. Омръзна ми от мръсотията, та ще се разходя до втория залив в дясно от стената. Може да ми пожелаете успех-:)
risuvam lovim obikalqm
-
- Риболов: Мач,дъно
Re: яз. Огняново
Извинявам се,че пиша в стара тема,но мисля че тук трябва да питам има ли влак който ходи до язовира?