Fishing Mania Open XVI - ГЛАСУВАНЕ за водоем /ОТНОВО

Общ форум за риболова и хората с люспа в мозъка.
Публикувай отговор

Изброр на водоем за Fishing Mania Open XVI

Анкетата свършва на Нед Окт 17, 2010 17:14

яз. Алино
3
4%
яз. Белопопци
2
2%
яз. Веринско
0
Няма гласували
яз. Враждебна (платения)
0
Няма гласували
яз. Горни Богров (платения)
1
1%
яз. Долни Богров
0
Няма гласували
яз. Домлян
0
Няма гласували
ез. Дружба
0
Няма гласували
р. Дунав (около Русе)
4
5%
яз. Дяково
1
1%
яз. Извево
0
Няма гласували
яз. Конска (до Брезник)
0
Няма гласували
яз. Копринка
24
28%
яз. Леново
1
1%
яз. Нови Хан (платения)
0
Няма гласували
ез. Панчарево (стената)
20
24%
яз. Слаковци
0
Няма гласували
р. Струма (трети бараж, при Благоевград)
29
34%
яз. Суходол
0
Няма гласували

Общо гласове: 85

Аватар
Коце
Риболов: и бира чадо!
получил Браво: 9 пъти

Мнение от Коце »

hypperion написа:Интересно ако има хора как ще бъдат изгонени. По-скоро биха били помолени да се преместят и ако те пожелаят, тогава да. Но ако откажат няма как да им съберем багажите и да ги преместим.
Брачет, ако не се премести некой, се настаняваме, па той да си лови...
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Аватар
Pike
Домакинът
Риболов: Спининг фен.
дал Браво: 4603 пъти
получил Браво: 246 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Pike »

За Струма ще трябва да се търси съдействие от ИАРА, ако ни откажат, като нищо може да дойдат и да ни изгонят, един вид, че притесняваме останалите хора.
Аватар
Paco

Мнение от Paco »

Момчета имаите в предвид,че организирането на състезание с толко много участници не е лесна задача и бъдете по търпеливи.Струма е уникален вариант и ако е там си нямате на представа колко ще съжалявам,че не мога да дойда на това състезание.
Ако някой има познат в Иара,моля да съдейства на Паик за да може всичко да е на ниво,ако изберете този вариант.
Не забравяите,че изборът на водоем зависи не само от рибите и мястото.Трябва да се съобразим и с това дали ще е удобно за всички участници,а не после да има пак дразнещи коментари от типа''Колко е малко разстоянието между местата'' и ''Кой прави секторите''.

ПС:Който с каквото може да помага на Паик,стига сме гледали отстрани и сме недоволствали.Ако всеки помогне поне с малко ще видите колко по хубаво и лесно ще бъде за всички нас.
В риболова и секса постоянно трябва да се експериментира
Аватар
Joro_72
дал Браво: 1 път
получил Браво: 1 път

Мнение от Joro_72 »

АЗ обещавам да бъда пазач нощта събота срещу неделя :lol: :lol: Обещавам че, тези който дойдат на свободен риболов ,на сутринта нямо да могат да станат да идат до избраното от тях место :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: ЩО ЛИ ????????? :roll: :roll:
Аватар
MapuaH
Риболов: Основно спининг
дал Браво: 366 пъти
получил Браво: 363 пъти
Обратна връзка:

Мнение от MapuaH »

Ограждат се секторите и се слагат табели:

"Частна собственост ! Ако злото куче не ви изяде, то ние ще ви застреляме без предупреждение!"

Нали сега е модерно да се говори за имоти, огради, кучета, стрелба и т.н. Докато се усетят властите да дойдат и да проверят всичко ще е приключило. Пито - платено и готово :)
"Риболовът не е наслука - риболовът е наука !!!"
Local
Търговец

Мнение от Local »

Здравейте, гласувах за яз. Копринка, ако състезанието е там, мислим с Doktor5 да дойдем. Поздрави.
Аватар
Boci
Риболов: Feeder,carp, ICE fishing and spining
дал Браво: 261 пъти
получил Браво: 1622 пъти

Мнение от Boci »

Local написа:Здравейте, гласувах за яз. Копринка, ако състезанието е там, мислим с Doktor5 да дойдем. Поздрави.

Крайно време е да има участници и от Бургас

Поздрави
2007-2009(15) 2014-2015(16) 2020-2021(10) L(51) L2(25)
2009-2010(25) 2015-2016(11) 2021-2022(16)
2010-2011(14) 2016-2017(23) 2022-2023(1)
2011-2012(19) 2017-2018(11) 2023-2024(3)
2012-2013(17) 2018-2019(16)
2013-2014(14) 2019-2020(10)
Аватар
Pike
Домакинът
Риболов: Спининг фен.
дал Браво: 4603 пъти
получил Браво: 246 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Pike »

Покрай новините, които публикувам в портала имам контакта на PR-а на ИАРА - г-жа Ани Брезова и вече се обърнах към нея с молба за съдействие. Каза ми, че трябва да изпратя официално писмо до изпълнителния директор на ИАРА г-н Явор Недев, в което да опиша какво мероприятие организираме, къде искаме да го направим и че искаме съдействие местните органи на ИАРА за запазване на мястото. Днес вече е късно да го пускам, а и все пак искам да изчакам до утре за се види накъде клони избора на водоем, за да не се окаже, че ни разрешат за там, а ние ще го направим другаде.

Ще ми помогнете ли като ми дадете точни координати на въпросният бараж, за да си подготвя една снимка от Google Earth, която да прикача към писмото.
Аватар
Коце

Мнение от Коце »

pike написа:Покрай новините, които публикувам в портала имам контакта на PR-а на ИАРА - г-жа Ани Брезова и вече се обърнах към нея с молба за съдействие. Каза ми, че трябва да изпратя официално писмо до изпълнителния директор на ИАРА г-н Явор Недев, в което да опиша какво мероприятие организираме, къде искаме да го направим и че искаме съдействие местните органи на ИАРА за запазване на мястото. Днес вече е късно да го пускам, а и все пак искам да изчакам до утре за се види накъде клони избора на водоем, за да не се окаже, че ни разрешат за там, а ние ще го направим другаде.

Ще ми помогнете ли като ми дадете точни координати на въпросният бараж, за да си подготвя една снимка от Google Earth, която да прикача към писмото.
Саше, ако е възможно като ти пратят точното местоположение на баража да ми го препратиш?
Local
Търговец

Мнение от Local »

Boci написа:
Local написа:Здравейте, гласувах за яз. Копринка, ако състезанието е там, мислим с Doktor5 да дойдем. Поздрави.

Крайно време е да има участници и от Бургас

Поздрави
Аз бях и на предния турнир на Леново. :)
Trout

Мнение от Trout »

ако ми дадета емаил направо снимка от гугал ърт че ви пратим :)
Аватар
SENSAS 24

Мнение от SENSAS 24 »

kozeboy написа: Саше, ако е възможно като ти пратят точното местоположение на баража да ми го препратиш?
баража ли незнаеш къде е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Левака написа: аз съм калиткото.
VARHARA написа: абуриген съм
Аватар
toto57

Мнение от toto57 »

Joro_72 написа:АЗ обещавам да бъда пазач нощта събота срещу неделя :lol: :lol: Обещавам че, тези който дойдат на свободен риболов ,на сутринта нямо да могат да станат да идат до избраното от тях место :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: ЩО ЛИ ????????? :roll: :roll:
Такава "тежка" задача,неа как да я свършиш сам,та затова щи праим компаня,па за съзтезанието ще му мислим...после :lol:
Колкото до места и сектори,няма да има проблем.Брега е дълъг достатъчно,а и местата са почти еднакви на вскъде,така,че няма да има нужда от двата бряга.
Ако разбираш, колко малко време ще си жив и колко дълго ще си умрял, тогава ще си помислиш как да живееш!
Аватар
Коце

Мнение от Коце »

SENSAS 24 написа: баража ли незнаеш къде е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
знам, с друга цел ми трябва!
Trout

Мнение от Trout »

ако става вапрос за тия ето ги 41 58'25.91 23 05'02.76
Публикувай отговор

Обратно към “Рибарска среща”