Извинявай колега,но не те разбрахДарин.ор написа:Мисля че имаш нужда от нов кантар
За риболова на сом по Дунав
-
- дал Браво: 5 пъти
- получил Браво: 30 пъти
Re: За риболова на сом по Дунав
-
- Риболов: спининг
- дал Браво: 10 пъти
- получил Браво: 42 пъти
Тези сомчета, по 7-8 на риболов, са много дребни. Не заблуждавай хората, че се хваща с лекота по 15 кг сом на риболов!
-
- дал Браво: 5 пъти
- получил Браво: 30 пъти
Здравей колега.
Такива сомчета никога не тегля,но видима разлика между 0.5 , 1 , 1.5 и 2 кг има и все още я виждам .Това не го броя за улов,но ако се сумира всичко -с лекота се правят 10-15 кг.
Както и да е.Понеже такива сомчета ги откачам направо над водата и обратно, искам да обърна внимание на всички да бъдат МНОГО ВНИМАТЕЛНИ.Миналата седмица едно като се разпляска докато го откачах и направо едната кука ме перфорира хуууубаво през ръката.Добре че сомчето се откачи иначе сигурно щях да полудея от болка.Представете си ме насред Дунава,сам в лодката с кука 10 нули в ръката и само с нож,ножичка и малки клещи.Затова днеска задължително ще си заприходя хубави резачки да си стоят в лодката.
Поздрави и наслука на всички!
Такива сомчета никога не тегля,но видима разлика между 0.5 , 1 , 1.5 и 2 кг има и все още я виждам .Това не го броя за улов,но ако се сумира всичко -с лекота се правят 10-15 кг.
Както и да е.Понеже такива сомчета ги откачам направо над водата и обратно, искам да обърна внимание на всички да бъдат МНОГО ВНИМАТЕЛНИ.Миналата седмица едно като се разпляска докато го откачах и направо едната кука ме перфорира хуууубаво през ръката.Добре че сомчето се откачи иначе сигурно щях да полудея от болка.Представете си ме насред Дунава,сам в лодката с кука 10 нули в ръката и само с нож,ножичка и малки клещи.Затова днеска задължително ще си заприходя хубави резачки да си стоят в лодката.
Поздрави и наслука на всички!
-
- Риболов: Плувка , Дънен отбрега и тепърва кльонк
- дал Браво: 24 пъти
- получил Браво: 10 пъти
Има риби по Дунава все още,но доста дребни от 3 до 6 кг. Последните ми два риболова ,на 6 и 7.09 хванати 7 риби,чакам с нетърпение трите почивни дни на септември да видя какво ще стане.
-
- дал Браво: 4 пъти
- получил Браво: 8 пъти
Три нощувки- четири дни по Дунав- от 12 до 15.09.19г., две-три причуквания на дребосък и много токаджии, нито една риба а бяхме три лодки,ако не беше жалко щеше да е много смешно. Успех на останалите колеги.
- Димитър Тодоров
- дал Браво: 571 пъти
- получил Браво: 1069 пъти
На твое място бих сменил радикално участъка. За жалост 'хората' са болест за Реката.krasi74 написа:Три нощувки- четири дни по Дунав- от 12 до 15.09.19г., две-три причуквания на дребосък и много токаджии, нито една риба а бяхме три лодки,ако не беше жалко щеше да е много смешно. Успех на останалите колеги.
Без нас за няколко години ще се напълни с риба.
И не забравяй-ние не ловим риби.Ние,всъщност,ловим себе си..
Stay focused !
Stay focused !
-
Здравейте, информация от последните дни на Септември.На 21.09 пет хванати риби,за съжаление пак дребни,от 3 до 5.5кг. На 22.09 две хванати риби по 2.5кг.Вторият ден имаше много малко вдигания,незная на какво се дължи това,денят по нищо не се различаваше от предходния.За огромна жалост,имаше хора!!!който си взеха риби по 2кг.
-
- Риболов: спининг
- дал Браво: 10 пъти
- получил Браво: 42 пъти
. Колега пусни една снимка да видим улова! Стандартно едрите в Дунав, колко са големи? И хващал ли си?Генчев написа:риби,за съжаление пак дребни,от 3 до 5.5кг
-
Това са трите риби който си взех,на другите нямам снимки ,защото веднага ги пуснах.
-
- Риболов: сом на кльонк и спининг
- дал Браво: 14 пъти
- получил Браво: 16 пъти
Здравейте, колеги! За 2020 година нищо не сме писали. Как протече сезонът при вас? В началото на сезона до към 20-ти юли риболовът беше много добър. Имаше огромно количество вдигащи се риби. Сонар радваше окото, уловът също. Средата на август вече рядко се вдигаха риби на стандартните места, вероятно заради електроулов. На нестандартни места имаше някакъв риболов, докато съвсем не спадна нивото и средата на септември пркючи риболовът.
-
- получил Браво: 2 пъти
Идентична ситуация в района около Русе.
Септември се вдигаха едва едва. Докато почивах на брега пред мен се обърна много добра риба 40-50 примерно. 3 дни и бих в района , не и не и не.
Разочаровах се от рибката като стръв, явно дребните не искат рибе. Пробвах мренки, морунаж, скобар, бабушки, косати и какво ли не.
Май най-харесваха бабушката което ме изненада?
Септември се вдигаха едва едва. Докато почивах на брега пред мен се обърна много добра риба 40-50 примерно. 3 дни и бих в района , не и не и не.
Разочаровах се от рибката като стръв, явно дребните не искат рибе. Пробвах мренки, морунаж, скобар, бабушки, косати и какво ли не.
Май най-харесваха бабушката което ме изненада?