PR: Panthermartin-fishing.bg
- Милен Динков
- дал Браво: 291 пъти
- получил Браво: 463 пъти
Re: Влакната YGK- доказаното качество
Здравейте Колеги и за много години! Да сте живи и здрави!
Днес получих новото за мен влакно, за което бях чел и бях получил отлични отзиви от един приятел. Първо, изненада ме начинът на опаковане и не на последно място - подаръкът от Вас! Благодаря Ви много!

Успешна 2019-та година и до нови срещи!
Днес получих новото за мен влакно, за което бях чел и бях получил отлични отзиви от един приятел. Първо, изненада ме начинът на опаковане и не на последно място - подаръкът от Вас! Благодаря Ви много!

-
- Търговец
- Риболов: на река
- получил Браво: 4 пъти
баркодът на японските риболовни стоки е с 13 цифри ,познат е още като JAN CODE първите седем цифри са персонални - код на производителя останалите шест са на самия продукт.Дайва продуктите започват с 4960652, Шимано с 4969363 при големи производители които надхвърлят възможните комбинации,се променя седмата цифра. Много от производителите поставят и друг код на един и същ продукт когато той е за пазар извън Япония,пример - DUEL CRYSTAL MINNOW DEEP DIVER 130 в Европа има JAN CODE 0756791 а за японския пазар е 4940764 но когато в японски онлайн каталог напишеш европейския код ,каталога отваря продукта но с японския код.Пример вкарвам код 075 6791 - каталога реагира веднага като една от опциите беIMA KAUME 80 HEVY SINKING при отваряне изписа код 4539625067670 ,под който продукта фигурира в японския каталог.- Проверих въпросното влакно уж YGK с кода от опаковката - по принцип още на 3-4 цифра каталога реагира с възможни варианти но в случая не намери такъв продукт - извода е ФАЛШИВ....
- Милен Динков
А защо като сканирам баркода с телефона и веднага ми излиза влакното в много сайтове? Значи за мен е оригинално и не е това, което казваш. 
Но нека крайното мнение оставим на колегите от panthermartin-fishing.bg

Но нека крайното мнение оставим на колегите от panthermartin-fishing.bg
-
- Риболов: мухарлък
- дал Браво: 72 пъти
- получил Браво: 154 пъти
Ето ти японски каталог!jamie написа:баркодът на японските риболовни стоки е с 13 цифри ,познат е още като JAN CODE първите седем цифри са персонални - код на производителя останалите шест са на самия продукт.Дайва продуктите започват с 4960652, Шимано с 4969363 при големи производители които надхвърлят възможните комбинации,се променя седмата цифра. Много от производителите поставят и друг код на един и същ продукт когато той е за пазар извън Япония,пример - DUEL CRYSTAL MINNOW DEEP DIVER 130 в Европа има JAN CODE 0756791 а за японския пазар е 4940764 но когато в японски онлайн каталог напишеш европейския код ,каталога отваря продукта но с японския код.Пример вкарвам код 075 6791 - каталога реагира веднага като една от опциите беIMA KAUME 80 HEVY SINKING при отваряне изписа код 4539625067670 ,под който продукта фигурира в японския каталог.- Проверих въпросното влакно уж YGK с кода от опаковката - по принцип още на 3-4 цифра каталога реагира с възможни варианти но в случая не намери такъв продукт - извода е ФАЛШИВ....

Ето ти още един!

Очакваме с нетърпение да видим в кой точно японски каталог го няма въпросното влакно!
stancom написа: Иначе и аз се бях замислил за 4x4, но след няколко посещения на Северозапада, вече сериозно се замислям за хиликоптер.
- Д-р Флекс
- дал Браво: 1425 пъти
- получил Браво: 430 пъти
jamie май коментира постовете на шарко, не на Милен. Нямам друго обяснение - не съм ровил по кодовете, и нямам намерение, но познавам добре Миро, вносителя, познавам добре и продукта, който ни продава, и нямам и сянка съмнение, че това е Оригиналът! 

-
- Търговец
- Риболов: на река
- получил Браво: 4 пъти
Явно не сме се разбрали , ако внимателно прочетете аз говоря за влакното което е с баркод 4103050007169 - това влакно с този код го няма в никой от каталозите на търгоците на едро /нямам впредвид онлайн магазини/ .затова препоръчвам - може и да ви се вижда по-скъпо но "скъпото"оригинално влакно е по евтино от съмнително евтиното
Едно врабченце ми подшушна, та се появявам, но виждам, че сте се изяснили
Както и Д-р Флекс предполага, колегата

Както и Д-р Флекс предполага, колегата
пише за влакното от преди две страници. За него отдавна съм написал, че е продукт, който е произведен от неясно койjamie написа:Явно не сме се разбрали , ако внимателно прочетете аз говоря за влакното което е с баркод 4103050007169 - това влакно с този код го няма в никой от каталозите на търгоците на едро /нямам впредвид онлайн магазини/ .затова препоръчвам - може и да ви се вижда по-скъпо но "скъпото"оригинално влакно е по евтино от съмнително евтиното

Докторе, благодаря за думите

Empar благодаря и на тебД-р Флекс написа:..но познавам добре Миро, вносителя, познавам добре и продукта, който ни продава, и нямам и сянка съмнение, че това е Оригиналът!
empar написа: ...
Очакваме с нетърпение да видим в кой точно японски каталог го няма въпросното влакно!
Радвам се, само големи рибоци да дърпат от другия край

За много години и до нови срещиМилен Динков написа:Здравейте Колеги и за много години! Да сте живи и здрави!
Днес получих новото за мен влакно, за което бях чел и бях получил отлични отзиви от един приятел. Първо, изненада ме начинът на опаковане и не на последно място - подаръкът от Вас! Благодаря Ви много!![]()

- Милен Динков
Извинявам се на колегата Jamie, но помислих, че става дума за показаното от мен.
Успешна година на всички и много риболовни успехи по водоемите!

Успешна година на всички и много риболовни успехи по водоемите!

-
- дал Браво: 144 пъти
- получил Браво: 350 пъти
Диаметрите отговарят ли?
Колебая се м-ду #4 и #5.
Имал съм Ъпгрейд #2 и беше доста здраво но другото ми е непознато.
Кой от двата варианта е по-добре добър?
Благодаря...
Колебая се м-ду #4 и #5.
Имал съм Ъпгрейд #2 и беше доста здраво но другото ми е непознато.
Кой от двата варианта е по-добре добър?
Благодаря...
koko7784 написа:Диаметрите отговарят ли?...

koko7784 написа: Колебая се м-ду #4 и #5.

koko7784 написа: Кой от двата варианта е по-добре добър?