Страница 1 от 1

По-едра щука

Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 21:14
от mAnTi
Здравейте,
днеска си хванах новия личен рекорд 2 килограма на платено и си я зех само нея от всички и се чуда как да я сготва :roll:

Публикувано на: Чет Сеп 11, 2008 22:34
от babydoctor
Тц - във фолио с масълце и подправки...Във всяка готварска книга ще видиш рецептата, а и в темата ще намериш, на Владо Фидера в постовете...Трябва да остане повече като задушена - пържена й се губи смисъла, иначе, верно, е най-лесно - аз така си направих последната... :oops: :oops: :oops:

Публикувано на: Пет Сеп 12, 2008 11:02
от Kriss
"EDIT - писна ми от разбирачи, нема ги открехвам (04.11.)" леко я посоляваш, поставяш в сравнително разлат съд и поливаш със сока от 2 лимона и малко зехтин. Слагаш я в хладилника. На 5-6-7 часа я обръщаш. След 24 часа е готова за печене. Целта е лимона да проникне и стопи дребните костици, които са доста неприятни. Можеш (всъщност е задължително) да я печеш с маринатата на слаба фурна. Сложи 10-15 зърна черен или зелен пипер. Ако ти се занимава (или на майкат ти) я пълниш със сушени домати и заливаш със сметана и копър.
Вервай ми, така е най-добре. Това мое прекрасно тяло не е изваяно от сух хлеб със сирене. :wink: