Колко се продава 1кг. бял червей във вашият град?
Колко се продава 1кг. бял червей във вашият град?
Колко се продава 1кг. бял червей във вашият град? А на грамаж, колко струва? Примерно 100гр. Има ли разлика в цената спрямо количеството?
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!
- Милен Динков
- дал Браво: 291 пъти
- получил Браво: 463 пъти
- maver13
- Риболов: Щека, мач, директен. Болонезето не го разбирам.
- получил Браво: 2 пъти
Сори, за отклонението ама ще ми е интересно и с какво качество е белия Защото за хубав бял всеки е готов да даде по 2-3 кинта отгоре на кило, но на мен ми се е случвало да купувам страшно некачествен на цени над 15 лева
Coarseman написа:Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"...
Ми под автара пише Местожителство: СофияBookerT написа:
13 кинта без отстъпката.
Това е добре къде са толкоз ???
ми този, който взимам аз е кюстендилския и не съм очарован много, но върши работа.Сори, за отклонението ама ще ми е интересно и с какво качество е белия Защото за хубав бял всеки е готов да даде по 2-3 кинта отгоре на кило, но на мен ми се е случвало да купувам страшно некачествен на цени над 15 лева
-
- получил Браво: 1 път
Сега ходих да купувам бял червей и цената е скочила.От 1.30лв за 100гр.грама Италиански бял вече е на 1.60 за 100гр и то Български.Попитах защо са вдигнали цената и ми отговориха ,че имало криза и са вдигнали изкупната цена с 4лв на килограм и навсякъде било така а и нямали внос на Италиански.Купих си но реших от интерес да обиколя и няколко други магазина там положението беше същото.Обяснението било на тия от Кюстендил ,че било много жега.Много интересно защото именно в жегата тая гад се развива по бързо.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- Обратна връзка:
И при нас в Кюстендил ни удари инфлацията 15 лв. килото като вече нямало значение цвета.
Пръскачите идват от руски лаборатории в които е създаден и пърхута.Терористи от самолети сипят пърхут който атакува веждите на човека, а пръскачите пречат на риболова.Причината: “За да ти е гадно, за да си циганин, за да имаш пърхут и да не хванеш риба!"