Спининг комплект
Спининг комплект
Ако темата не е за този форум, моля да бъде преместена, но мисля, че е за тука... Ако може няколко предложения за такъв такъм:
-Въдица:
Aкция приблизително от 10-30 до 15-40
Дължина 2,70м.
Тегло до 240гр.
Средно бърз строй
Ще се ползва с плетено влакно
-Макара:
Капацитет на шпулата приблизително 0,25/140
Тегло до 250гр.
Пускам темата тъй като се бях спрял на Бъркли тактикс и Риоби Екусима, но от магазина, от който ги бях поръчал след четири дена ми съобщиха, че Количеството на тактикса било изчерпано, но въпреки това той все още седи в магазина като неизчерпана стока. Надявам се да ме разберете... Цял ден четох и се рових в магазините но така и не успях да Намеря това, което търся, или поне не съм разбрал, че съм го открил. Започнах да се обърквам, та така чакам вашите предложения. Цена на комплекта до 175-180лв.
-Въдица:
Дължина 2,70м.
Тегло до 240гр.
Средно бърз строй
Ще се ползва с плетено влакно
-Макара:
Капацитет на шпулата приблизително 0,25/140
Тегло до 250гр.
Пускам темата тъй като се бях спрял на Бъркли тактикс и Риоби Екусима, но от магазина, от който ги бях поръчал след четири дена ми съобщиха, че Количеството на тактикса било изчерпано, но въпреки това той все още седи в магазина като неизчерпана стока. Надявам се да ме разберете... Цял ден четох и се рових в магазините но така и не успях да Намеря това, което търся, или поне не съм разбрал, че съм го открил. Започнах да се обърквам, та така чакам вашите предложения. Цена на комплекта до 175-180лв.
- Marco Polo
- Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
- получил Браво: 12 пъти
- Обратна връзка:
Re: Спининг комплект
Абе наизуст малко говоря, че е късно да вадя кантарчета, ама ми се струва, че за такава тояжка ще ти трябва малко по-тежка макара...?gabuu написа: -Въдица:
Дължина 2,70м.
Тегло до 240гр.
-Макара:
Тегло до 250гр.
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
- Iso
- Местоположение: Европейската част на България там, където хората живеят само от 8000 г.
- дал Браво: 499 пъти
- получил Браво: 697 пъти
Пръчката: Colmic DIAMOND 2,70м. 10 / 30 гр.(195гр.);80.00 лв. - http://www.colmic-bg.com/?page=rods&cat=6
Макарата: Ryobi Insider 3000VI - 79.00 лв. - http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... bi-Insider
Но аз бих препоръчал макара: Ryobi Excia MX 3000 - 128.00 лв. - http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... i-Excia-MX
Макарата: Ryobi Insider 3000VI - 79.00 лв. - http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... bi-Insider
Но аз бих препоръчал макара: Ryobi Excia MX 3000 - 128.00 лв. - http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... i-Excia-MX
Еврипид: Властта и богатството раждат глупост и наглост.
Ако на един водоем има корморани и няма цигани това означава, че няма да хванеш нищо.
Ако на един водоем има корморани и няма цигани това означава, че няма да хванеш нищо.
-
- дал Браво: 84 пъти
- получил Браво: 27 пъти
Аха-почна се...
Един приятел си зема и доста бяла отърва,на 50 процента -брак.
Точно тоя коломик е много мек и не става за бяла,ами само за костур.Пръчката: Colmic DIAMOND 2,70м. 10 / 30 гр.(195гр.);80.00 лв. - http://www.colmic-bg.com/?page=rods&cat=6
- sandista
- Риболов: Spinning
- дал Браво: 101 пъти
- получил Браво: 178 пъти
Ето това ти изказване е напълно НЕвярно ! Пръчката е стегната като колец !sharo1 написа:Аха-почна се...
Точно тоя коломик е много мек и не става за бяла,ами само за костур.
Live your life in such a way that when your feet hit the floor in the morning,
Satan shudders & says:"Oh crap....he's awake!!!"
Go Fishing! Leave nothing but steps, take nothing but pictures!
Satan shudders & says:"Oh crap....he's awake!!!"
Go Fishing! Leave nothing but steps, take nothing but pictures!
- Marco Polo
- Обратна връзка:
Ами ако вземеш, че спреш да мислиш за световна конспирация, пък и малко се опиташ да приемеш факта, че не си вся и всьо - може и да не се почне!lorda написа:Айде пак се почна
Въпросът ми беше съвсем резонен, ако не го забелязваш, защото при тази дължина и цена на бланката с 250 грамова макара със сигурност ще му дърпа напред! Ако и с това не си съгласен - направо те пращам към Карлуково, да вземеш да си починеш!
Колкото до този Колмик - че не е баш "колец" - не е, но определено е стегнат и става!
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
На колмика са изчерпани количествата... Иначе наистина не е лош, Даже си е много добър де ама...
Писал съм приблизително, а иначе е желателно да са колкото се може по леки естествено...Marco Polo© написа:Абе наизуст малко говоря, че е късно да вадя кантарчета, ама ми се струва, че за такава тояжка ще ти трябва малко по-тежка макара...?gabuu написа: -Въдица:
Дължина 2,70м.
Тегло до 240гр.
-Макара:
Тегло до 250гр.
Последно промяна от gabuu на Сря Дек 29, 2010 10:41, променено общо 1 път.
- Marco Polo
- Обратна връзка:
Колмици догодина март месец от новата серия. С тези до тук, освен ако не се намери някъде нещо забравено.
Всъщност в Пловдив имат останал един три метров Даймънд без калъф
А ако и той изчезне разбрах, че във Варна - магазин Раптор все още имат налични Даймънди.
п.п.
---
Някой колега не беше ли споделял, че три метровия е по-лигав от 2.70?
Всъщност в Пловдив имат останал един три метров Даймънд без калъф
А ако и той изчезне разбрах, че във Варна - магазин Раптор все още имат налични Даймънди.
п.п.
---
Някой колега не беше ли споделял, че три метровия е по-лигав от 2.70?
the last for you