Колеги, темата е с цел да споделяме откъде сме купували и купуваме принадлежности за спининг риболов, на какви цени, с какво качество и съответно доволни ли сме, както от принадлежностите, така и от магазините, откъдето сме ги взели!
Предлагам, за да си помагаме един на друг, всеки да пише в тази тема, когато купи някаква принадлежност. Нека съответно поста да се структурира така:
Вид
Марка
Цена
Откъде сте я купили
Предполагам, че тази тема ще е полезна на всички ни!
От къде купуваме...?
-
- Риболов: spinning , fly fishing
- дал Браво: 109 пъти
- получил Браво: 29 пъти
Re: От къде купуваме...?
... Аз ,по 'важните' придобивки (прът и макара) - най-вече от Акихито Сузуки : http://www.marunouchishop.com/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- получил Браво: 3 пъти
Почти всичките ми рибарски неща- стол, щека, мачове, макари, ролери, живарници, джипка и тн. са от едно място- ebay.co.uk! Марки- Мило, Мавер, Сенса, Гарболино, Дайва, Престон, Шимано, Тойота и тн. Качеството и цените- такива нема никъде.
-
- Риболов: Риболов на мач и риболов на река
Почти всичките ми неща са купувани от магазин Риболовна Мания при Митко и Дидо,много съм доволен от нещата които съм си купил от там прекрасно обслужване и добри цени за което им благодаря !!!
- Георги Кръстев
- получил Браво: 1 път
Ай стига е това за чистак бърсак нов или за втора ръка821.dimi написа:............джипка ..... ebay.co.uk! .......... Тойота .......
outsider написа:Вярно , че на спинингиста макарата му си остава чиста - не ползва подхранка , не пипа риба..