boababa написа:Взимаш моменталически едно покривало за 20лв. от Тедо и си Пърфект! :!
Благодаря Троли днес ще му звънаboababa написа:Взимаш моменталически едно покривало за 20лв. от Тедо и си Пърфект!От 6месеца го ползвам и капка не е пробила за тая смешна сума,нема дъжд,нема сняг!От последния сняг ми седи една локвичка и още не е пробила надолу към лодката!
Грам прах и вода не пропуска,още не ми се верва че за 20рв.има такъв материал,щот за покривало кат на Емо ще ти искат 200лв.!
Ризов-70 написа:От днес съм със чисто нова надуваема лодка 3.60искам да попитам кои какво покривало използва при транспортиране и съхранение на лодката, също когато вадят лодката на брега на земята какво платнище използват и как да се снабдя със тях
![]()
Благодаря
Това е мястото от където си го взех до бившата работническа болница ,10лв на 1кв метър със труда и поставяне на капси за важеTomahawk написа:Незнам дали си намерил тези . http://www.majbg.com/?page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз мислех да ти ги предложа като вариянт. След седмица 2 мисля да ги посетя и аз по такъв повод.
Ако не си проверил при тях може да го имаш в предвид.