рибни залъгалки
рибни залъгалки
Cлед дълги перипети успях да кача снимките благодарение на обяснението на "Marco Polo".
Привет на всички спининг маняци и воблерo-строители. Искам да ви покажа някои мои изделия.
Благодаря за вниманието!
ще съм много благодарен ако някой може да ми обясни защо в заглавието на темата ми излиза черна точка. предварително благодаря !
Привет на всички спининг маняци и воблерo-строители. Искам да ви покажа някои мои изделия.
Благодаря за вниманието!
ще съм много благодарен ако някой може да ми обясни защо в заглавието на темата ми излиза черна точка. предварително благодаря !
Re: рибни залъгалки
[quote="Emo_67"]Cлед дълги перипети успях да кача снимките благодарение на обяснението на "Marco Polo".
Благодаря за вниманието!
Благодаря за вниманието!
- bai ves
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 16 пъти
Къртиш! Харесват ми всички, цветовете и така, само да са качествени ще им се радваш скоро. Дано не ги погубиш твърде бързо и да се насладиш на удоволствието да излъжеш с твое творение... Черната точка е черна дупка, човече и си вътре
- jazzmena
- Риболов: Маха и спининг - предимно "Хвани-пусни"
- дал Браво: 188 пъти
- получил Браво: 272 пъти
- Обратна връзка:
Поздрави за воблеретата. Дано много да хванат.
.... не се безпокой за черната точка. Мисля, че просто показва, че е тема в която ти си писал.
.... не се безпокой за черната точка. Мисля, че просто показва, че е тема в която ти си писал.
bai ves написа:Къртиш! Харесват ми всички, цветовете и така, само да са качествени ще им се радваш скоро. Дано не ги погубиш твърде бързо и да се насладиш на удоволствието да излъжеш с твое творение... Черната точка е черна дупка, човече и си вътре
Blagodarq bai ves za komentara radvam se 4e sa ti xaresali... skoro 6te ka4a o6te nqkolko i po-spolu4livi
[quote="jazzmena"]Поздрави за воблеретата. Дано много да хванат.
Blgodarq za otgovora... Iskara me ot s1mneniq za taq 4erna to4ka.
Vse pak se radvam 4e ti xaresaxa i uspex i na teb.
Blgodarq za otgovora... Iskara me ot s1mneniq za taq 4erna to4ka.
Vse pak se radvam 4e ti xaresaxa i uspex i na teb.
-
- дал Браво: 22 пъти
- получил Браво: 362 пъти
- баш майстора
- Риболов: Online
- дал Браво: 1686 пъти
- получил Браво: 1939 пъти
Емо, воблерите ти са хубави, но пиши на кирилица!!!
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Moga samo da se izvinq, no jiveq v 4ujbina i PC-to e kupeno ot 4ujbina i nqmam kirilica. I az bix iskal da pi6a na kirilica, pak se izvinqvam. Vse pak se radvam 4e sa ti xaresali.
Ето една идея: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php/" onclick="window.open(this.href);return false;Emo_67 написа:Moga samo da se izvinq, no jiveq v 4ujbina i PC-to e kupeno ot 4ujbina i nqmam kirilica. I az bix iskal da pi6a na kirilica, pak se izvinqvam. Vse pak se radvam 4e sa ti xaresali.
Така ще ти е малко по-бавно пускането на темите, но пък ние по-бързо ще четем
Благодаря! Вече ще са на кирилица.
Аз в началото ги обръщаx с "Google.bg", но стават много бавно и затова започнах на латиница.
Аз в началото ги обръщаx с "Google.bg", но стават много бавно и затова започнах на латиница.
- don_misho
- Риболов: Спининг
- дал Браво: 8 пъти
- получил Браво: 29 пъти
Браво!Получават ти се добре,а и личи че влагаш старание,продължавай в същия дух!