Fishing-mania кулинарен фотоалбум

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
Аватар
Lemuria
Мнения: 683
Регистриран на: Пон Фев 12, 2007 10:09
Местоположение: София

Fishing-mania кулинарен фотоалбум

Мнение от Lemuria »

Отдавна ми се иска да направим една сборна тема със снимки на кулинарни идеи на колеги
- такива, които вече са публикувани из други некулинарни теми на форума,
- а защо не и за бъдещи доброволни нови включвания.
Нещо като “Дъ бест оф дъ fishing-mania кулинарес!” 8)

Във форума е пълно с добри кулинари и ще е грехота, кадри, запечатали уменията им, да потъват във виртуалния прах.

Също така се надявам темата да се превърне в пространство, където всеки заинтересован ще може да зададе допълнителни въпроси към съответния майстор или да сподели интерпретация или собствена идея, дори само под формата на снимков материал.

Задачата на първо време си иска бая ровене и ще съм благодарна на всеки включил се в попълването на картотеката.
За по-лесно няма да гоним някаква хрАнолагия и като начало ще започнем с материали от последно споделените излети.


Lemuria
http://www.youtube.com/watch?v=2SaFL1ss80k" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Lemuria
Мнения: 683
Регистриран на: Пон Фев 12, 2007 10:09
Местоположение: София

Re: Снимки на кулинарни табиети от колеги

Мнение от Lemuria »

Пиле в тенекия по рецепта на Неделчо Делев:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=2SaFL1ss80k" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Lemuria
Мнения: 683
Регистриран на: Пон Фев 12, 2007 10:09
Местоположение: София

Re: Fishing-mania кулинарен фотоалбум

Мнение от Lemuria »

Изображение

virbela1:
Възможно най-простата рецепта колега. Забъркваш оцет и сол (всичко е "на око"). Филетата от костур изчистени и осолени стоят час, два на сянка и под похлупак. Вадиш, накисваш в "саламурата" за около 1/2 час и връзваш между боровете. След седмица са готови за консумация (след третия ден почват пробите ...), единственото е че ако си ги носиш дома издържат в хладилника макс. 10тина дни ,е верно е че ние не успяваме да занесем количества у градо, щото тия между боровете, макар и всеки ден да подновяваме низите, вървят с бирата в следобеда като семки......
http://www.youtube.com/watch?v=2SaFL1ss80k" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”