В събота нещо ме притегна шапката, та се завлекох до реката, но хайде първо малко предистория

Ставам като по часовник в седем, кафенце, кенеф и нормалните сутрешни дейности, през това време малкия и жена ми също се събудиха и получавам предложение от нейна страна, да ги закарам за уиикенда при майка й. Събрахме всичко необходимо за детето и ги метнах до там, решавам да си сменя гумите, ама и много други решили това, та навалицата пред гумаджиите беше жестока, нищо смених си маслото и филтрите през това време и успях около обяд да се вредя. Да но пича дето се хвана с работата вика-"ела да видиш", отивам при него и гледам задна дясна с един болт от пет, а лява с два

След тази случка си попълних липсите срещу 2,20 на болт, смятайте колко струва сигурността на едно семейство, и се засилих за костури.
Добре де, оказа се, че нямам макара, едната е при Румен, а другата трябваше да е при него, но си остана на бюрото в офиса

Гледката си я знам, но да ви я покажа и на вас

Да, това ме посрещна, но целта ми беше едно деренце, което се ползва за сметище и при по-обилни дъждове водата вкарва боклуците в реката, ето го и дерето:

А така изглежда откъм реката:

[imghttp://storage4.album.bg/01f/dsc_0719_49440_31046477.jpg][/img]
Да, в такива условия живее най-красивата риба в България и да не мислите, че боклука е много, опадалите листа крият осемдесет процента от него!
По пътя до там успях да смутя едно ято диви патки, въпреки, че се стараех да съм тих за да не смущавам евентуално мръстещи риби, взех се в ръце и с помощта на тези такъми се впуснах в забавление, еги и тях:

За по-малко от час и половина успях да събера десет чувала от 50 литра, една кофа и някаква торба, която намерих там и беше прилично здрава:

Искаше ми се да има преди и след, но едва успях да изчистя около четири /пет квадрата, а събрах над половин кубик боклук, който чак тогава се сетих, че трябва да изхвърля някъде!
Срам, не срам отидох до Лукойла и попитах касиерката дали е възможно да ползвам техните кофи, като подробно обясних от къде съм събрал боклука. След кратко и недоумяващо мълчание ми беше отказано, но се появи управителя, който даде своето позволение и дори с половин уста предложи да помогне

След като свърших и това, си взех кафенце и обиколих малко, като за моя изненада, не видях нито един риболовец, но за сметка на това намерих блесна, висяща от един клон, на много достъпно място,която НЕ взех нарочно, за да видя до кога ще остане там

Щракнах някоя снимка на реката:

Някой идиот е отрязал огромна върба, която в момента е направила бент във вира под желязния мост, абе нема оправия!

И още една за последно:

Та така момчета, в крайна сметка успях да си направя деня пълноценен и вечерта докато се подкрепях с червено домашно изпитвах онова чувство на удовлетвореност, което ще ме върне отново там, с чувалите и надявам се най-после да има ПРЕДИ И СЛЕД!
Поздрави!