ryobi ecusima 2000 vi
ryobi ecusima 2000 vi
Здравейте, преди няколко дни се сдобих с тази макара. Надявам се да е добър избор за спининг!
- Коце
- Риболов: и бира чадо!
- получил Браво: 9 пъти
Re: ryobi ecusima 2000 vi
Честито колега!
Добре изглежда!
Добре изглежда!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Благодаря!
Много се рових насам–натам и много разпитвах рибари и почти всички ми я нахвалиха! Всички които ми я препоръчаха я ползват и са много доволни. Един приятел каза ,че се справя еднакво добре на спининг и на фидер...аз мисля само за спининг да я ползвам.
Много се рових насам–натам и много разпитвах рибари и почти всички ми я нахвалиха! Всички които ми я препоръчаха я ползват и са много доволни. Един приятел каза ,че се справя еднакво добре на спининг и на фидер...аз мисля само за спининг да я ползвам.
-
- Риболов: пуристки
- дал Браво: 417 пъти
- получил Браво: 923 пъти
- Обратна връзка:
Доста габровски колеги я ползват за непретенциозен спининг без някакви негативни впечатления. Аз лично съм я връткал и я намирам за приличен бюджетен вариант.
БОКА НА УЛЪТО.
"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko
СТАРИ ВИДРИ
СТАРИ ВИДРИ
- stas
- дал Браво: 7 пъти
- получил Браво: 3 пъти
Ааа..., Христо, не съвсем... Въпреки всички безспорни плюсове, има един съществен недостатък- нарязва се ролката на бигела, което е предпоставка за съсипване на плетените влакна. Подозирам, че го има и при по-скъпите модели на Ryobi.Мунчо написа:Доста габровски колеги я ползват за непретенциозен спининг без някакви негативни впечатления. Аз лично съм я връткал и я намирам за приличен бюджетен вариант.
И като ми се случи това...някога какво правим? Има ли откъде да взема резервна да я сменя? От миналата година съм се запалил по тоя спининг и не съм много в час Бая сериозна болест е ,не знам дали има лечение! А пък ако има-не искам да го знам
От почти 3г. я ползвам за медиум фидер с плетено и монофил и се представя отлично.
-
- Обратна връзка:
По-скоро си купуваш нова. Вярвам, че не очакваш да се пенсионираш с тази макара.ellecktro написа:И като ми се случи това...някога какво правим? Има ли откъде да взема резервна да я сменя? ...
БОКА НА УЛЪТО.
СТАРИ ВИДРИ
СТАРИ ВИДРИ
Без да искам да прозвучи грубо или като заяждане, но като ти се изтърка грайфера на гумите си купуваш нови а не нова кола, нали Иска ми се ,много ми се иска да си купя друга макара и не само една а много други, но се съобразявам "донякъде" и с финансовите ми възможности!
-
- дал Браво: 76 пъти
- получил Браво: 44 пъти
Нямаа са притесняваш, и Я от 3 години я връткам усилено и само с плетени влакна и нищо и няма на ролката...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- Обратна връзка:
Не мисля, че ще се скапе толкова бързо(ролката), а особеностите на българския пазар са такива, че резервните части са по-скоро фикция. Отделен въпрос е, че при евтините такъми(и не само) износването на един възел често е показател за цялостна амортизация...
Всички неща, които споделям, са плод на практически опит. Аз съм се парил, парил...
Всички неща, които споделям, са плод на практически опит. Аз съм се парил, парил...
БОКА НА УЛЪТО.
СТАРИ ВИДРИ
СТАРИ ВИДРИ
Вчера я изведох за малко да я пробвам Нищо не закачи, умряхме от студ, но съм доволен от макаричката...засега
-
- дал Браво: 38 пъти
- получил Браво: 34 пъти
Не знам екусимата дали има лагер на бигела, но ако има и редовно се обслужва, няма да се наложи да сменяш ролката преди макарата Аз имам Инсайдер, 3 години всекидневно го въртях на морето докато не го смених с един Заубер, и разбрах че това под ролката не било втулка а запекъл лагер. Спелъл се е още първата година, и аз си го обслужвам като втулка , е ролката не е мръднала. Купих му нов лагер за 2.50 лв. и сега е запас. И ролки се продават, за по 0.50 - 1.00 лв.