Мнение за макара за екстра хеви 3.90м 150гр.ак
-
- Риболов: Фен на фидера.Но се мъча и на плуфка.
Мнение за макара за екстра хеви 3.90м 150гр.ак
Колеги моля да ме извините предварително за тъпия въпрос,но моля даите съвет. Имам един фидер трабуко 3.90 150гр.акция харесъл съм риоби екосима 6000 заради цената какво е вашето мнение относно тази макара. Извинявам се и благодаря предварително за всшето мнение.
-
- Обратна връзка:
Re: Мнение за макара за екстра хеви 3.90м 150гр.ак
Това е макарата за такъв фидер колега.В този ценови диапазон по-добро няма ако си склонен да отделиш по 150 лв + за макара има и по хубави ,но много макари по скъпи от Екусимата са по калпави
-
Благодаря колега!!! Имал съм няколко шимана ексейдж 6000,солстейдж 4000 и аерлекс 8000 но имам чувството , че нямат тази мощ на риобито и че понеже са шимано са по-скъпи а качеството отдавна не е това което е било някога ,то не че риобито е японско но поне цената му е по-приемлива.Благодаря колега за отделеното време!!!
-
- получил Браво: 3 пъти
Свържи се със Сапуна/г-н Д. Сапунджиев/, модератор от другия форум.Той ще те консултира и ще ти предложи нещо подходящо, макар и произведено в Китай./Кое вече не е китайско производство: в последно време и качеството им се подобри, а за цената - без конкуренция/.
Препоръчвам ти от личен опит и съм останал доволен.
Препоръчвам ти от личен опит и съм останал доволен.
Нещата не са такива, каквито изглеждат!
-
Прав си колега , благодаря за съвета ще опитам да се свържа с този пич.