Здравейте колеги кулинаристически майстори
Имам 1 фагри и 1 лаврак та се чудя как е най-добре да ги направя на фурна. Мислех си да филвтирам лаврака а другото цяло, но искам и ваши мнения.
А и някой ял ли е готвил ли е Веслонос ? В МЕТРО имаше един дзвер . Много грозна гледка... ама било бума на рибовъдството тая риба...
Айде утре е празника
-
- Мнения: 137
- Регистриран на: Сря Авг 16, 2017 23:19
- Риболов: спининг
- Местоположение: Пловдив
- дал Браво: 48 пъти
- получил Браво: 29 пъти
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Re: Айде утре е празника
http://fb.ru/article/320488/ryiba-veslo ... otovleniya
Готвил съм солянката и последната, като съм подправял само с дивисил и чесън. Ще се радвам да има повече споделени рецепти за празника. Аз си чакам шарана, ще го правя "по ломски"...
Готвил съм солянката и последната, като съм подправял само с дивисил и чесън. Ще се радвам да има повече споделени рецепти за празника. Аз си чакам шарана, ще го правя "по ломски"...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???