Страница 1 от 1

Риболовен магазин на ribata.eu Пловдив

Публикувано на: Пет Яну 10, 2020 14:58
от mitiogt
Риболовен магазин на ribata.eu Пловдив предлага риболовни принадлежности онлайн на https://ribata.eu/ и на място в магазина ни в гр. Пловдив.
На сайта ни ще откриете огромно разнообразие от риболовни стоки за всеки стил риболов. Разгледайте промоционалните риболовни продукти от всички риболовни марки и категории. Рибарският ни магазин в гр. Пловдив отвори врати в края на лятото на 2019г. Намира се на бул. 6-ти септември 256. Паркинга за клиенти е през портала срещу червената закусвалня Ритон. Имаме жива стръв - рибки, каракуди, симиончета, червей. Разнообразие от захранки - от най-евтините до качествени захранки като Traper и Van Den Eynde. Богата гама пръчки, макари, изкуствени примамки, риболовни дрехи и аксесоари. Ще откриете риболовни принадлежности за всеки риболов - за шаранджийски, тролинг, спининг, джиг, морски, риболов от лодка и други. Риболовен магазин на ribata.eu Пловдив предлага най-добрите и качествени риболовни марки - Шимано, Filstar, Дам, Siweida, Халко, Рапала, Салмо, Mepps, Westin, Fox, Yo Zuri и куп други топ риболовни брандове.
На сайта ни се качват ежедневно продукти! Ако търсите риболовен продукт, който не откривате на сайта ни, Моля, обадете се на 0879687171 или използваите контактната форма на ribata.eu. Сайтът е от няколко месеца и има още много работа по него. Твърде е вероятно желания от вас продукт да не е качен още.
Държим на доброто обслужване на клиентите и ниските цени на продуктите. Елате и си вземи на ribata.eu или в рибарския ни магазин в гр. Пловдив!
Вижте и фейсбук страницата ни на https://www.facebook.com/club.fishing.ribolov/ за рибарски хумор, новини и промоции !

Re: Риболовен магазин на ribata.eu Пловдив

Публикувано на: Сря Авг 18, 2021 14:49
от mitiogt
:idea: Ново!!! Ribata.EU риболовен магазин предлага безплатна доствка при поръчка над 49лв. Важи за всички риболовни стоки! Безплатната доставка се комбинира със всички промоции и отстъпки! :tup: