![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Коце от къде си вземал рибите ? Да не би да са обработвани с консерванти, някой консерванти имат свойството да придават кисел привкус при нагряване
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Има ли приток на кислород,има и мнооого пушек,а и много големи шансове да пламнат триците..Коце написа:Не се стеснявай, ще поемем знание!
Установих, че ми е малък притока на кислород и дима става много гъст. Ще разширя отвора долу и ще видим...
+1Gogata написа:....
Има ли приток на кислород,има и мнооого пушек,а и много големи шансове да пламнат триците..
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero