Мнение за Filstar Venom UL 0,8-10
-
- дал Браво: 50 пъти
- получил Браво: 42 пъти
Re: Мнение за Filstar Venom UL 0,8-10
Не,че имам Силверна,нито пък смятам да купувам...факт е,че се харчи,като топъл хляб. Пък се шегувайте,колкото искате.
Иначе не е много редно да се сравняват, Силверната е зададена от производителя,като за Ареа риболов. Венъма..кой ще ни каже...предполагам ..многоцелева!
За мен лично е важно как работят в долния тест по примамки,тва в горния-всички могат...и разбира се ТОП критерия-да се претоварват!
Иначе не е много редно да се сравняват, Силверната е зададена от производителя,като за Ареа риболов. Венъма..кой ще ни каже...предполагам ..многоцелева!
За мен лично е важно как работят в долния тест по примамки,тва в горния-всички могат...и разбира се ТОП критерия-да се претоварват!
-
- дал Браво: 54 пъти
- получил Браво: 11 пъти
За долния не съм я мъчил , имам си друго с акция 2 - 12 , така ,че ....
-
- Риболов: Спининг
- дал Браво: 29 пъти
- получил Браво: 13 пъти
Да не правя реклама на марки, но за някои марки и модели нямаше да сме чували никога ако не бяха влогъри и блогъри. На тези цени, на които се предлагат, има и по-хубави въдици, но нямат реклама.
-
- дал Браво: 153 пъти
- получил Браво: 181 пъти
После форумите и групите ще бъдат заляти с обяви за продажба, като всичките и предшественици. На един пробен риболовpetur написа: ↑Пет Яну 08, 2021 15:11 Не,че имам Силверна,нито пък смятам да купувам...факт е,че се харчи,като топъл хляб. Пък се шегувайте,колкото искате.
-
- дал Браво: 50 пъти
- получил Браво: 42 пъти
Що,по-тарикатлък е на картинка с безброй хвалебствени слова....
- MapuaH
- Риболов: Основно спининг
- дал Браво: 366 пъти
- получил Браво: 363 пъти
- Обратна връзка:
Аз се чудя, как все още всички поддръжници не сте си купили по 3,4 от въпросната извънземна и великолепна въдица и да пишете ревю след ревю с хвалебствени слова, а само си чешете езиците тук
"Риболовът не е наслука - риболовът е наука !!!"
- freeman.bg
- дал Браво: 123 пъти
- получил Браво: 50 пъти
Айде пък ти кво се правиш като с Ариона заля цялото интернет пространство, после купува продава пълно с Ариони.
- MapuaH
- Риболов: Основно спининг
- дал Браво: 366 пъти
- получил Браво: 363 пъти
- Обратна връзка:
Интересно къде гледаш тези купува - продава Ариони, сигурно на Марс?freeman.bg написа: ↑Съб Яну 09, 2021 0:19Айде пък ти кво се правиш като с Ариона заля цялото интернет пространство, после купува продава пълно с Ариони.
"Риболовът не е наслука - риболовът е наука !!!"
И така след толкова много коментари само един адекватен отговор .
Понеже темата е зимна и готина, да налея лъжичка масло и аз. Някой анатемосваше сравнението с графитлидер . Да ,но в този ценови клас лидерите имат китайска серия. Скоро купих Корто 05-8 гр и го счупих на първи риболов. Но преди да го батисам имаше 3 часово сравнение м-у въдици, при активни дребни рибки. За дънен риболов микрогеймър до 7 гр. и съответния венъм, отвяха кортото като усещане на кълването. Еднакви влакна,примамки ,утежнение, смяна на въдици м-у участниците в експеримента. За микропилкери в слоевете корто уби всички. Та тия въдици са профилирани, а ние се мъчим да универсализираме...
-
- дал Браво: 153 пъти
- получил Браво: 181 пъти
Само че венъма се сравнява с прототипите на графитлидер, не с най бюджетната серия.
- freeman.bg
- дал Браво: 123 пъти
- получил Браво: 50 пъти
Аз пак не разбрах, кой ги е сравнил с прототипи ,супер, мега, гига и незнам още какви лидери на графита . Понеже не съм срещал никъде.
- stoev
- Риболов: с изкуствени примамки
- дал Браво: 144 пъти
- получил Браво: 127 пъти
Айде и от мен малко масълце Освен Corto, лидера в графита има и китайска серия на Finessa, която откровенно разочарова. За съответните парички има по добри предложения според мен, също от Китай на марките Apia и Noeby например. Вярно, че въдицата на която е посветена темата е в почти двойно по-висок ценови диапазон, и не е много релевантно да я сравняваме с тези китайски серии на Олимпик, но все пак.. Наскоро разгледах на живо в магазин един модел на Венъм. Теста по примамките беше май 4-22гр., дължината не помня. Нищо конкретно не мога да кажа освен, че забелязах дразнещ избор в размера на водачите близо до върховия. Два три водача с един размер, след което видимо рязко намаляне големината на следващия в посока върховия. Липсва плавното преминаване на водачите към по-малък размер в тази част. Като цяло качеството на изпълнение нито впечатлява, нито разочарова. До колко заявения тест отговаря реално не мога да кажа. Лично аз за тези пари бих се насочил към друга марка.
Зимата дойде! Поне вятър да нямаше а то и дъждосняг. Ще си седим по къщите лабавите
Здраве и повече време на вода, по-малко на устройствата Ви пожелавам през 2021
Бъдете здрави и наслука...
http://starividri.org
http://starividri.org
- Д-р Флекс
- дал Браво: 1403 пъти
- получил Браво: 427 пъти
Лошият пример е заразен, нека сипя и аз:
Приравняването на Apia с Noeby ме прониза право в сърцето, няма място за съпоставка нито в една линия!!!