обратно течение

Тежки въдици, тежки риби, кепове, канджи ... и най-важното големи ЕМОЦИИ!
Форум за почитателите на далечните замятания и трофейните екземпляри.
Аватар
cecko
Мнения: 781
Регистриран на: Чет Сеп 21, 2006 10:24
получил Браво: 1 път

Мнение от cecko »

Още нещо което е основно при мен - на кука слагам по два конощипа. За целта за един риболов копая по 50-60 бройки гърбене ама после имам възможност да си прехвърлям въдиците (3броя) през около 1 час.
А и наи важното е да си вземеш литър "стимулиращи" питиета за да ти недускучае риболова :wink:
Аватар
GE6_HUNT
Мнения: 492
Регистриран на: Пон Яну 17, 2005 15:55
Местоположение: Велико Търново
дал Браво: 51 пъти
получил Браво: 21 пъти

Мнение от GE6_HUNT »

Cecko,жив и здрав да си и само с живички риби да вадиш!!!До тази година насам сме го ловили мустагатия по същия начин,само че със 100-150 гр. олово и залагаме само едничко прасе на куката.Рекорд ни е да тръгнем със 120 попови прасета,за да пробваме и мрената през деня.Обикновенно копаем по 60-70 бр. без значение дали ни е прилошало или не с по-малко от 50 не тръгваме за 2 дни.
Тази година обаче е различна от всички останали.Сома си взема доста добре глистите,рибките не ги ще,а попови прасета не сме копали поради първата причина.Най-едрите извадени сомета са по 4 килца.Наистина все повече и повече се убеждавам че кльонга му е майката.
Аватар
cecko
Мнения: 781
Регистриран на: Чет Сеп 21, 2006 10:24
получил Браво: 1 път

Мнение от cecko »

GE6_HUNT моита съпруга е от Горна Оряховица и доста често ходя по вашия краи. Росица и Янтра съм ги обиколил на длъж и ная шир :D обаче по Дунав в тоя периметър много малко съм ходил (освен за попчета като студент в Свищов) живот и здраве може да се чуем и да направим някои съвместен риболов до година.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на тежко”