Автомабил,препоръка.
- Tonito
- дал Браво: 99 пъти
- получил Браво: 21 пъти
Re: Автомабил,препоръка.
Влади ,метно едно око на Rover 200 и там сериите и Rover 25 ,бащата кара ROver 400 дизел,това си е английската хонда сивик седан, 10 години е с нея ,отлична кола,нисък разход,за части не мога да кажа,да чукам на дърво,сменяли сме само консумативи ( свещи,ремъци,масла ) и 2-3 пъти е пукал гума .
- Павел Иванов
- Риболов: на маса
- получил Браво: 189 пъти
Daniel DefoeВладимир написа:...Павка а,кой е Дани?...
Анджък де , да си дойдем на думатаВладимир написа:...никъде не засякох Колт или Сивик да е за ремонт ...
Ако спорите с идиот, има голяма вероятност в този момент той да прави същото.
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
Марк Твен.
- Владимир
- дал Браво: 121 пъти
- получил Браво: 576 пъти
За този риск:
http://m.mobile.bg/details/11482091225614972
Говорех,всичко е добре,но се е изсрал на обявата със"бегачка".Колко ли ще изкара съединителя,след,като е"бегачка".
http://m.mobile.bg/details/11482091225614972
Говорех,всичко е добре,но се е изсрал на обявата със"бегачка".Колко ли ще изкара съединителя,след,като е"бегачка".
Живота е една безмислена война,накрая всички я губим.
- Владимир
Колт,ама за,кои години говорим,щот има едни от на тате младините,които са съвсем скромна сума.Мен не ми пречи,както казах,търся си евтина и здрава.Павел Иванов написа:Владе , обърни внимание що ти дума Дани , не вярвам да има по в час в темата от него . Вземи си едно Мицубиши Колт , или Хонда Сивик , задължително бензин и никога да не и е слагана газова уредба , в що годе прилично за годините си състояние и си я ползвай за това което ти трябва без да се занимаваш с глюпости Бих препоръчал двигателите с 90 коня пред тия със 75 , по-икономични са и са по-здрави .
- babydoctor
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Е, Валди, не се втелявай, феродото ти е 50 - 100 лв., а така или иначе чат-пат трябва да се сменя, това си е консуматив, както накладките на спирачките...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
-
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 70 пъти
още един глас от мене за Нисан Микра,казвам от опит идиотски здрава машинка яко проходима зимата,1000 кубика 60 коня набира до 140 км в час без проблем.отлична за риба с късо разтояние между осите и високо купе над земята верно че е колкото боклукджийска кофа на 13 цола ама,може да се сложат гуми освен оргигиналните 165/70/13 до 175/65/14 без проблем.ужасно икономична е 8 в града и 6 на дълго газчица а зимата да я караш с хубави гуми е забавление почти джипка си е,след нея нареждам Фият Пунто евтино и надежно за работна кола,аз лично мразя малолитражките но те са за града да ходиш на работа да пазаруваш и да има къде да спреш и да се разминеш по тесните квартални улички.ауди 80 от пред не е по широко от Нисан Микра с сигурност освен че Нисана е с по висок таван.
- Павел Иванов
Като цяло имах предвид 1.4 , 90 коня .Владимир написа:...Говорех,...
http://www.mobile.bg/11465667339767790Владимир написа:...Мен не ми пречи,както казах,търся си евтина и здрава.
Марк Твен.
Марк Твен.
- Владимир
За 6 години,не ни се е налагало да сменяме съединител,а търкаляме два джипа,една баничарка и Астрата(май само него не и сменихме).Нужно ли е да се започва с ремонти.babydoctor написа:Е, Валди, не се втелявай, феродото ти е 50 - 100 лв., а така или иначе чат-пат трябва да се сменя, това си е консуматив, както накладките на спирачките...
Пп.Много се навих за Сивик,ама май в момента,няма читава в обявите.
Жената каза да взема Микра,че Сивика и бил нисък,все едно на земята седяля При ,Павле не ми се стори ниско,даже си е комфортно.
Уикенда ще набележа за оглед,няколко коли,само тая КН регистрация ме притеснява,макар дядо да е от тоя край...
Пп2.
Руцка,благодаря за отзива,ще огледам и някоя Микра.
- babydoctor
Ами аз, Владе, не го броя за ремонт - като взема кола, наред с масла, филтри, ангренаж, сменям и феродото на амбиажа, както и спирачките, ако се налага...Плюс диагностика на акумулатора. Просто искам да съм сигурен в това, което карам Мариан ти го е написал най-добре. А ако чакаш нещо да се скапе, че да го кърпиш на парче, ще се набуташ. И ако си се спрял на джапанка, послушай жената, вземи Микра...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
- Павел Иванов
Красе , ако кажеш , че си сменявал и "феродото" на Гоуфу ти 4ри , щъ призная
Владе , туй беше примерен линк , прегледай по авто къщите , не се знае от де може да изкочи заека
Владе , туй беше примерен линк , прегледай по авто къщите , не се знае от де може да изкочи заека
Марк Твен.
Марк Твен.
- babydoctor
Не, Павлети, беше си читаво, но когато купих двойката, смених целия амбриаж комплект... Всъщност беше принудително, хвърлих амбриаж на Душанци, некви от Форума ми помогнаха с инструменти, ама не се справих, та местният автомайстор - мангал със сина си ме издърпаха с неква Витара до селото и с Ели се прибрахмес рейса. На другия ден отидох да си прибера Голфа, беше го позакърпил, та смених целия амбриаж, който и до сега си бачка...Павел Иванов написа:Красе , ако кажеш , че си сменявал и "феродото" на Гоуфу ти 4ри , щъ призная
- Anton_65
- Риболов: На кльонк и прясно женско едно време,сега на спомени ха ха
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 14 пъти
направо го ошашавихте човека кви ремонти,прагове,накладки,съединители и куп щуротий да сменял на кола дето ще струва около 1200 лв. по добре да си вземе една нова на лизинг,по ефтино ще му излезне колегата добре каза отначало че се е спрел на голф - 2,та те май най здрави излезнаха за времето си и прости за подръжка,като не изключим и опел,дето са още по прости и здрави,че малко гниели....много важно,толко кинти,такова качество,гледам някой го помпят че от япончето по хубаво нема,нема ама не тук в Бг.и да нямало газ че иначе щяла бърже да и свърши животеца а много не вярвам че колегата с таралясник от 1000 лв. да се пенсионира,че да нямала газ
един вика Типо бил супер...кво му е суперто,че от всякъде му тече масло и няма оправяне,друг вика Поло,проблеми със скоростната кутия....там разни Хонди и Мицубишита от на баща му младините върви ги оправяй с части и т.н.забравих за Микрата....нямам наблюдения, но за мен е един бъжгун, дето като сложиш детето отзад и няма да има място за резервен памперс
търси си Голф 2 с газ или пройзводните им Сеат,на тия поне ламарините им са здрави и като отвориш капака,има място със столче да седнеш вътре да си починеш ако ремонтираш нещо и не си губи акъла с други таралясници до 1000 лв.
един вика Типо бил супер...кво му е суперто,че от всякъде му тече масло и няма оправяне,друг вика Поло,проблеми със скоростната кутия....там разни Хонди и Мицубишита от на баща му младините върви ги оправяй с части и т.н.забравих за Микрата....нямам наблюдения, но за мен е един бъжгун, дето като сложиш детето отзад и няма да има място за резервен памперс
търси си Голф 2 с газ или пройзводните им Сеат,на тия поне ламарините им са здрави и като отвориш капака,има място със столче да седнеш вътре да си починеш ако ремонтираш нещо и не си губи акъла с други таралясници до 1000 лв.
- Павел Иванов
Ми тогава що говориш глюпости за феродо ?!?babydoctor написа:...смених целия амбриаж комплект...
Мани друго ами съ оплиташ у тех :
Тва да не е Лада 1300 или Мохер бре , та да им кове некой феродо по диска ?!?babydoctor написа:... - като взема кола, наред с масла, филтри, ангренаж, сменям и феродото на амбиажа,...
Антоне , радвам се , че имаш опит с Хонди и Мицубишита , къде се оправяли с части
Май не са много ората като теб
Марк Твен.
Марк Твен.
- Владимир
Много крайно изказване,отричаш всички предложени до момента модели и марки.Аз написах,че бих си взел 2ка Голф,но за съжаление,читави,такива не са останали.Идеята е и да е икономична,и никъде не съм споменал,че ще слатам газ.
Хората са го измислили,щом фабрично е на бензин,значи това е оптималния вариянт за този автомобил.Говориш за място и пространство,нито ще возя,някой,нито ще ремонтирам,еле па сам.Та до тук с пространството за памперса и столчето.А за пенсионирането,ще карам въпросната кола,докато има части за нея или не изпадне седалката през пода.
Споменах,че колата ми е нужна,само за в града,за да си ходя на работа и да си върша ангажиментите.
За момента,Микрата,като предложения в нета са най-примамливи.Нисък разход,със сигурност са се карали основно от нормални хорица,а не комплексирани състезатели.Прилично изглеждащи,повечето,явно се ползват всаки ден,съответно с платени ,гражданска и минат преглед.
Пп.Мамка му,пак се оглеждйм в избушените от пилежи,Сивици.
Хората са го измислили,щом фабрично е на бензин,значи това е оптималния вариянт за този автомобил.Говориш за място и пространство,нито ще возя,някой,нито ще ремонтирам,еле па сам.Та до тук с пространството за памперса и столчето.А за пенсионирането,ще карам въпросната кола,докато има части за нея или не изпадне седалката през пода.
Споменах,че колата ми е нужна,само за в града,за да си ходя на работа и да си върша ангажиментите.
За момента,Микрата,като предложения в нета са най-примамливи.Нисък разход,със сигурност са се карали основно от нормални хорица,а не комплексирани състезатели.Прилично изглеждащи,повечето,явно се ползват всаки ден,съответно с платени ,гражданска и минат преглед.
Пп.Мамка му,пак се оглеждйм в избушените от пилежи,Сивици.
- Anton_65
- Риболов: На кльонк и прясно женско едно време,сега на спомени ха ха
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 14 пъти
колега,избора си е твой да вземеш каквото на теб ти харесва,все пак подразбра от колегите кой какво мнение има за различните коли,но според мен е никакво,че всеки фали квото кара