Автомабил,препоръка.

Разправят, че не всичко било риболов.
Публикувай отговор
Аватар
Tonito
дал Браво: 99 пъти
получил Браво: 21 пъти

Re: Автомабил,препоръка.

Мнение от Tonito »

Влади ,метно едно око на Rover 200 и там сериите и Rover 25 ,бащата кара ROver 400 дизел,това си е английската хонда сивик седан, 10 години е с нея ,отлична кола,нисък разход,за части не мога да кажа,да чукам на дърво,сменяли сме само консумативи ( свещи,ремъци,масла ) и 2-3 пъти е пукал гума .
Аватар
Павел Иванов
Риболов: на маса
получил Браво: 189 пъти

Мнение от Павел Иванов »

Владимир написа:...Павка а,кой е Дани?...
Daniel Defoe
Владимир написа:...никъде не засякох Колт или Сивик да е за ремонт :shock: ...
Анджък де , да си дойдем на думата :wink:
Ако спорите с идиот, има голяма вероятност в този момент той да прави същото.
Марк Твен.

Спинингиста , разширени вени нямааааа !

http://www.nflcc.com/
Аватар
Владимир
дал Браво: 121 пъти
получил Браво: 576 пъти

Мнение от Владимир »

За този риск:
http://m.mobile.bg/details/11482091225614972
Говорех,всичко е добре,но се е изсрал на обявата със"бегачка".Колко ли ще изкара съединителя,след,като е"бегачка".
Живота е една безмислена война,накрая всички я губим.
Аватар
Владимир

Мнение от Владимир »

Павел Иванов написа:Владе , обърни внимание що ти дума Дани , не вярвам да има по в час в темата от него . Вземи си едно Мицубиши Колт , или Хонда Сивик , задължително бензин и никога да не и е слагана газова уредба , в що годе прилично за годините си състояние и си я ползвай за това което ти трябва без да се занимаваш с глюпости :idea: Бих препоръчал двигателите с 90 коня пред тия със 75 , по-икономични са и са по-здрави .
Колт,ама за,кои години говорим,щот има едни от на тате младините,които са съвсем скромна сума.Мен не ми пречи,както казах,търся си евтина и здрава.
Аватар
babydoctor
дал Браво: 46 пъти
получил Браво: 160 пъти

Мнение от babydoctor »

Е, Валди, не се втелявай, феродото ти е 50 - 100 лв., а така или иначе чат-пат трябва да се сменя, това си е консуматив, както накладките на спирачките...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
RUNNING WILD
дал Браво: 1 път
получил Браво: 70 пъти

Мнение от RUNNING WILD »

още един глас от мене за Нисан Микра,казвам от опит идиотски здрава машинка яко проходима зимата,1000 кубика 60 коня набира до 140 км в час без проблем.отлична за риба с късо разтояние между осите и високо купе над земята верно че е колкото боклукджийска кофа на 13 цола ама,може да се сложат гуми освен оргигиналните 165/70/13 до 175/65/14 без проблем.ужасно икономична е 8 в града и 6 на дълго газчица а зимата да я караш с хубави гуми е забавление почти джипка си е,след нея нареждам Фият Пунто евтино и надежно за работна кола,аз лично мразя малолитражките но те са за града да ходиш на работа да пазаруваш и да има къде да спреш и да се разминеш по тесните квартални улички.ауди 80 от пред не е по широко от Нисан Микра с сигурност освен че Нисана е с по висок таван.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Владимир написа:...Говорех,...
Като цяло имах предвид 1.4 , 90 коня .

Владимир написа:...Мен не ми пречи,както казах,търся си евтина и здрава.
http://www.mobile.bg/11465667339767790

:roll:
Марк Твен.

Аватар
Владимир

Мнение от Владимир »

babydoctor написа:Е, Валди, не се втелявай, феродото ти е 50 - 100 лв., а така или иначе чат-пат трябва да се сменя, това си е консуматив, както накладките на спирачките...
За 6 години,не ни се е налагало да сменяме съединител,а търкаляме два джипа,една баничарка и Астрата(май само него не и сменихме).Нужно ли е да се започва с ремонти.

Пп.Много се навих за Сивик,ама май в момента,няма читава в обявите.
Жената каза да взема Микра,че Сивика и бил нисък,все едно на земята седяля :roll: При ,Павле не ми се стори ниско,даже си е комфортно.
Уикенда ще набележа за оглед,няколко коли,само тая КН регистрация ме притеснява,макар дядо да е от тоя край...

Пп2.
Руцка,благодаря за отзива,ще огледам и някоя Микра.
Аватар
babydoctor

Мнение от babydoctor »

Ами аз, Владе, не го броя за ремонт - като взема кола, наред с масла, филтри, ангренаж, сменям и феродото на амбиажа, както и спирачките, ако се налага...Плюс диагностика на акумулатора. Просто искам да съм сигурен в това, което карам Мариан ти го е написал най-добре. А ако чакаш нещо да се скапе, че да го кърпиш на парче, ще се набуташ. И ако си се спрял на джапанка, послушай жената, вземи Микра...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Красе , ако кажеш , че си сменявал и "феродото" на Гоуфу ти 4ри , щъ призная :lol:

Владе , туй беше примерен линк , прегледай по авто къщите , не се знае от де може да изкочи заека :wink:
Марк Твен.

Аватар
babydoctor

Мнение от babydoctor »

Павел Иванов написа:Красе , ако кажеш , че си сменявал и "феродото" на Гоуфу ти 4ри , щъ призная :lol:

Владе , туй беше примерен линк , прегледай по авто къщите , не се знае от де може да изкочи заека :wink:
Не, Павлети, беше си читаво, но когато купих двойката, смених целия амбриаж комплект... :D Всъщност беше принудително, хвърлих амбриаж на Душанци, некви от Форума ми помогнаха с инструменти, ама не се справих, та местният автомайстор - мангал със сина си ме издърпаха с неква Витара до селото и с Ели се прибрахмес рейса. На другия ден отидох да си прибера Голфа, беше го позакърпил, та смених целия амбриаж, който и до сега си бачка...
Аватар
Anton_65
Риболов: На кльонк и прясно женско едно време,сега на спомени ха ха
дал Браво: 11 пъти
получил Браво: 14 пъти

Мнение от Anton_65 »

направо го ошашавихте човека :D кви ремонти,прагове,накладки,съединители и куп щуротий да сменял на кола дето ще струва около 1200 лв. :lol: по добре да си вземе една нова на лизинг,по ефтино ще му излезне :D колегата добре каза отначало че се е спрел на голф - 2,та те май най здрави излезнаха за времето си и прости за подръжка,като не изключим и опел,дето са още по прости и здрави,че малко гниели....много важно,толко кинти,такова качество,гледам някой го помпят че от япончето по хубаво нема,нема ама не тук в Бг.и да нямало газ че иначе щяла бърже да и свърши животеца :lol: а много не вярвам че колегата с таралясник от 1000 лв. да се пенсионира,че да нямала газ :lol:
един вика Типо бил супер...кво му е суперто,че от всякъде му тече масло и няма оправяне,друг вика Поло,проблеми със скоростната кутия....там разни Хонди и Мицубишита от на баща му младините върви ги оправяй с части и т.н.забравих за Микрата....нямам наблюдения, но за мен е един бъжгун, дето като сложиш детето отзад и няма да има място за резервен памперс :lol:
търси си Голф 2 с газ или пройзводните им Сеат,на тия поне ламарините им са здрави и като отвориш капака,има място със столче да седнеш вътре да си починеш ако ремонтираш нещо :D и не си губи акъла с други таралясници до 1000 лв.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

babydoctor написа:...смених целия амбриаж комплект...
Ми тогава що говориш глюпости за феродо ?!?

Мани друго ами съ оплиташ у тех :
babydoctor написа:... - като взема кола, наред с масла, филтри, ангренаж, сменям и феродото на амбиажа,...
Тва да не е Лада 1300 или Мохер бре , та да им кове некой феродо по диска ?!?

Антоне , радвам се , че имаш опит с Хонди и Мицубишита , къде се оправяли с части :lol:
Май не са много ората като теб :wink:
Марк Твен.

Аватар
Владимир

Мнение от Владимир »

Много крайно изказване,отричаш всички предложени до момента модели и марки.Аз написах,че бих си взел 2ка Голф,но за съжаление,читави,такива не са останали.Идеята е и да е икономична,и никъде не съм споменал,че ще слатам газ.
Хората са го измислили,щом фабрично е на бензин,значи това е оптималния вариянт за този автомобил.Говориш за място и пространство,нито ще возя,някой,нито ще ремонтирам,еле па сам.Та до тук с пространството за памперса и столчето.А за пенсионирането,ще карам въпросната кола,докато има части за нея или не изпадне седалката през пода.
Споменах,че колата ми е нужна,само за в града,за да си ходя на работа и да си върша ангажиментите.

За момента,Микрата,като предложения в нета са най-примамливи.Нисък разход,със сигурност са се карали основно от нормални хорица,а не комплексирани състезатели.Прилично изглеждащи,повечето,явно се ползват всаки ден,съответно с платени ,гражданска и минат преглед.

Пп.Мамка му,пак се оглеждйм в избушените от пилежи,Сивици.
Аватар
Anton_65
Риболов: На кльонк и прясно женско едно време,сега на спомени ха ха
дал Браво: 11 пъти
получил Браво: 14 пъти

Мнение от Anton_65 »

колега,избора си е твой да вземеш каквото на теб ти харесва,все пак подразбра от колегите кой какво мнение има за различните коли,но според мен е никакво,че всеки фали квото кара :D
Публикувай отговор

Обратно към “РиболОФФ”