Такаа, от къде може да се вземе кече за обувки за газене? И кой може да го сложи?
Явно с вибрама при мен работа няма да стане Успях да падна вече няколко пъти във водата, предполагам че за паданията може да има и здравословни причини, но това е друга тема.
Кече за обувки
Re: Кече за обувки
Днес се прибрах мокър до...., но щастлив с трите пъстърви . Вибрана е най- маркетинг простотията която съм срещал до сега. Пързаля се по принцип, изтърква се бързо и се пробива от всичко. За да не съм хейтър - говоря от опит с 4 броя обувки на тема тази подметка с различно предназначение . Сложи на стари обувки за газене стар български велтер- зашиваш със стар плетеняк -това работи поне 3-6 риболова.
- babydoctor
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Станко, когато ползвах ботуши си изрязвах стелки от мокет - от най-обикновения, синтетичен. Никакви забележки...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
-
- дал Браво: 59 пъти
- получил Браво: 100 пъти
http://industrial-solutions.eu
От тук съм пазарил аз, но в промишлени количества и големи дебелини. Кечето е истинско - от вълна. Знам че имат разни парчета, които им остават от рязането. Иначе последно по спомен 14 мм. беше 30лв./кг, което беше около 1 кв.м.
От тук съм пазарил аз, но в промишлени количества и големи дебелини. Кечето е истинско - от вълна. Знам че имат разни парчета, които им остават от рязането. Иначе последно по спомен 14 мм. беше 30лв./кг, което беше около 1 кв.м.
- yuri todorov
- Риболов: spinning & casting
- дал Браво: 665 пъти
- получил Браво: 598 пъти
В същност... питането на Станко касае....подметки.....онова отдолу....не стелки ....онова вътре.... Пък Били те, от мокет, велтър, плюш и т.н..тАрлъци, калцуни или персийски килими....babydoctor написа:Станко, когато ползвах ботуши си изрязвах стелки от мокет - от най-обикновения...
NO FISHING, NO LIFE
http://orcaonline.org/
- babydoctor
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...