Блесни
- bobopeli
- дал Браво: 915 пъти
- получил Браво: 1552 пъти
Re: Блесни
Празник и хубаво време, денят се оказа перфектен за проба на ново-изработените UL блесни, за място на събитието бе избрана градската бара С тегло под грам и миниатюрни размери, не се надявах на улов в тая студена и бистра вода, по скоро исках да видя как се държат в различни условия. Три извадени кленчета и още 5-6 атаки направиха пробите доста приятни
Поздрави!
Поздрави!
-
- Риболов: спининг
- дал Браво: 1526 пъти
- получил Браво: 2273 пъти
И аз си правих от монети. Като се сетя какво млатене беше с чук върху парче релса в момента ми изтръпва ръката. После се сетих, че може да се наредят монетите направо на жп. линията и да се съберат след преминаване на влака
- Slavv
- Риболов: Спининг
- дал Браво: 1041 пъти
- получил Браво: 52 пъти
Браво, станали са екстра, миналата година и аз правих от старите чаени лъжички, голям гърч,
но пък станаха добре, има и със седефче някоя друга.
Иначе преди години съм правил от стари парета, монети от трийсетте на миналия век,
имам и клатуни и въртележки, там матрИяла е вероятно се сещате
Верно пада яко маане с чука ама пуста краста :
но пък станаха добре, има и със седефче някоя друга.
Иначе преди години съм правил от стари парета, монети от трийсетте на миналия век,
имам и клатуни и въртележки, там матрИяла е вероятно се сещате
Верно пада яко маане с чука ама пуста краста :
- баш майстора
- Риболов: Online
- дал Браво: 1686 пъти
- получил Браво: 1939 пъти
Екстра са! Листата за инлайн блесните изглеждат като купешки - ти ли ги правиш или ползваш готови?
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- bobopeli
След няколко години проби най после започнах да си ги правя сам, но е пипкава ръчна работа. Близо час отива за едно листо и не винаги се получавабаш майстора написа: ↑Вто Авг 03, 2021 23:29 Екстра са! Листата за инлайн блесните изглеждат като купешки - ти ли ги правиш или ползваш готови?
- bobopeli
И един малко по специален сет, вдъхновен от предстоящото откриване на новия пъстървов сезон
- bobopeli
Когато си изчукал 20 нови блесни, и си се подготвил за разбиване на де що има риба, но поредния дъжд превърне реката в кално свлачище, изкуството ти идва отвътре ( така предполагам са се появили и пещерните рисунки на бизони от преди 50 000 години)
- Д-р Флекс
- дал Браво: 1411 пъти
- получил Браво: 427 пъти
Много добри! Вече съм го писал, но пак споделям впечатления. Миналата събота отидох на една супер пресирана река с цел основно да се поразходя, без други очаквания, но извадих цели 8 риби, предимно на твоите блесни!