Най-великия пич на света !

Разправят, че не всичко било риболов.
theater
Мнения: 646
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 10:17
Местоположение: София, България

Най-великия пич на света !

Мнение от theater »

Ебаси пичЪТ ! ! !

Дядо с 9,14 промила събра очите на доктори
Петър Петров има малко кръв в алкохола, шегуват се полицаи


Петър Петров има малко кръв в алкохола. Така шеговито разказа уникалния случай полк. Ангел Рангелов. Най-вероятно човекът е изпил повече от 2 литра концентрат, коментира д-р Светлан Дерменджиев от клиниката по токсикология в Университетска болница "Свети Георги". Нямам подобен случай в 15-годишната си практика на токсиколог и 22-годишната си работа като лекар. Най-голямото количество алкохол, което е отчитала болничната лаборатория в кръвта на наш пациент, е 7,2 промила, коментира колегата му д-р Янко Илиев. 9,14 промила алкохол в кръвта обаче на теория означават, че човекът трябва да е мъртъв. Затова тези промили трябва много добре да се проверят, допълни той. И обясни: "Дори и пет последователни проби за алкохол в кръвта могат да дадат една и съща систематична грешка. Възможно е толкова висока концентрация алкохол да отчете пробата от хора с висок алкохолен толеранс, за които се казва, че "носят много". Или ако се направи изследване веднага, след като човек е изпил огромно количество алкохол."


Нов световен рекорд по пиене постави пенсионер. 67-годишният Петър Петров от Пловдив събра очите на катаджии и доктори, след като бе хванат с 9,14 промила алкохол в кръвта. Онемели, лекарите 5 пъти изследваха стареца, защото не можаха да повярват на резултатите. Те обаче всеки път показваха едно и също. Досега световният рекорд държеше литовец с 8 промила.
Около обяд на 20 декември 2004 пенсионерът предизвикал катастрофа. Петров тръгнал да пресича ул. "Ландос" под тепетата, без да се огледа. В този момент камион "Мерцедес" маневрирал назад и блъснал фиркания до козирката дядо. Капка алкохол не съм слагал в устата, кълнял се обаче пенсионерът пред дошлите на място катаджии. Петров бил откаран в болница, защото от удара получил фрактура на черепа и контузни рани по тялото. Преди да започнат с лечението, докторите взели кръвни проби от мъжа. Защото той се оказа виновен за произшествието, обясни шефът на пловдивската полиция полк. Ангел Рангелов. След като видели резултатите, лекарите не повярвали на очите си. Петров и за миг не загубил съзнание. Нещо повече - бил напълно адекватен и отговарял на всичките им въпроси свързано. Дядото ще остане още няколко дни в болница заради насрочени изследвания.
Ели Куманова

Към страницата, от която го взех !
Аватар
ZLAK
Мнения: 2586
Регистриран на: Съб Дек 18, 2004 11:42
Риболов: ..?...О , да !
Местоположение: Пловдив
дал Браво: 103 пъти
получил Браво: 137 пъти
Обратна връзка:

Мнение от ZLAK »

Tоз юнак трябва да е пряк потомък на Крали Марко !
Чудно как на камиона нищо му няма :lol: :lol: :lol:
Аватар
Kriss
Мнения: 3006
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 8:38
Риболов: спининг, тролинг
Местоположение: София
получил Браво: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Това е един доста стар номер. Когато си къркал, ченгелите те гепят и не щат да вземат някоя кинта отгоре, 'щото бат Бойко се сърдел и те пратят до най близката болница. Мокриш едно парцалче/памуче с алкохол, може и афтер шейв да е, смигаш на сестарата, която ти взима кръв и цръкваш малко в епруветката. Излизат от 10 промила нагоре, лекарите се шашват и в последвтвие обясняват на полицаите, че няма как да си жив ако си къркал толкова много и има грешка. Веднъж съм го правил, но сестрата ми беше гадже, а доктора кум :oops:
По-добре неестесвено весел, отколкто естествено нацупен!

Стари Видри
Аватар
kalinanimal
Мнения: 976
Регистриран на: Вто Дек 21, 2004 21:30
Местоположение: Младост 4 :)

Мнение от kalinanimal »

Не виждам смисъл тоя дедо да прави такова нещо. Освен ако не иска да съди шофера дето го е праснал. Голема конспирация трябва да е било :lol: .
Добре дошли под шарената сянка .
Мунчо
Мнения: 16627
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 21:17
Риболов: пуристки
Местоположение: гАбРоВо
дал Браво: 415 пъти
получил Браво: 923 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Мунчо »

"Не човек, а желязо..."...:):):)
Моя рекорд е 2,8, но аз се возех, и просто изявих желание да надуя апатата, дето се казва "за обща култура":):):):):)
БОКА НА УЛЪТО.

"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko

СТАРИ ВИДРИ
Бат Стан
Мнения: 10820
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 0:21
Местоположение: при пъстървите на Станкови бараки
дал Браво: 5 пъти
получил Браво: 58 пъти
Обратна връзка:

хаааааа

Мнение от Бат Стан »

Абе тва е нищо. Аз едно време живеех в махалата Чомлека в Стара Загора, и моите приятели бяха Марин Лудия, Митю Турчина, Борука, Кудука, Качамака, Митьо Белия и брат му Печката и тем подобни индивиди, ама все закоравели пияници, които от трети клас пиеха по една бъчва вино. Как се оцелява в такава социална среда, само аз си знам. И за кво иде реч - имахме един Спейсъна, дето правеше една чирпанска ракия , ама отрова ви казвам. Анасонлийка, нейде към 75 градуса, такова чудо няма. На един 8 декември едно гадже миеше чашите, и само от изпаренията й стана лошо и припадна. Та от това нещо Спейсъна пиеше по кило, с три туршии за мезе. направо ни вкарваше в джаза. Веднъж един приятел го болеше зверски зъб точно на 1 януари и нямаше заболекар. Срещам го на центъра пред верея, едва диша. Фащам го и айде при Спейсън. Оня му сипа едно, нашият си нажабури зъба и му го "отне като с ръка", абе с една дума болката изчезна, нервът беше умъртвен и зъбът повече не го тормози. Страшно питие ви казвам, лекува 108 вида болести.
Клуб по спортен риболов "Балканка"
Мунчо
Мнения: 16627
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 21:17
Риболов: пуристки
Местоположение: гАбРоВо
дал Браво: 415 пъти
получил Браво: 923 пъти
Обратна връзка:

Re: хаааааа

Мнение от Мунчо »

Бат Стан написа:.... Веднъж един приятел го болеше зверски зъб точно на 1 януари и нямаше заболекар. ...
В този дух искам да цитирам статия в един вестник , в която се описваше как народен лечител умъртвявал нерв. Значи "модус операнди" е следния: върху болния зъб се слагала щипка черен барут и се запалвала... Изрично се споменава, че тази терапия се използва за лица над 18 г....
БОКА НА УЛЪТО.

"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko

СТАРИ ВИДРИ
Аватар
Майстор Саки
Мнения: 4277
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:27
Риболов: heavy spinning
Местоположение: на р. Дунав около Свищов
дал Браво: 26 пъти
получил Браво: 10 пъти

Мнение от Майстор Саки »

Ааалеее-алеее-алееее и тук шампиони смееее. :shock:

Make Love & Ribolov!

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
theater
Мнения: 646
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 10:17
Местоположение: София, България

Re: хаааааа

Мнение от theater »

Бат Стан написа: Страшно питие ви казвам, лекува 108 вида болести.
:lol: И предизвиква сигурно още 180 :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ivan VP
Търговец
Мнения: 5297
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 18:32
Местоположение: БГ
получил Браво: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ivan VP »

А има някъв проблем с промилите на бай Пешо. Според мнението на шефката на токсикологиятаа във всекидневник цифрата 9.9 е реална за съответният метод, тъй като става за два различни начина на взимане на пробите. Методът по който са правили пробите при шампиона дават винаги високи резултати. При другият метод резултата е почт два пъти по-малък и неговата скала е приета за относителна. По вторият метод при бай Пешо резулататът е около 5 и дори не е републикнски рекорд защото е имало и човек със 7 по вторият метод. При него над 5 си смъртен случай.
Публикувай отговор

Обратно към “РиболОФФ”