SHIMANO ASPIRE 4000 FA
SHIMANO ASPIRE 4000 FA
Привет колеги,от известно време съм хвърлил око на въпросната макара,та ще се радвам да чуя вашите мнения.
хвани и пусни
- Васил Ламбов
- получил Браво: 3 пъти
-
- Обратна връзка:
- MapuaH
- Риболов: Основно спининг
- дал Браво: 369 пъти
- получил Браво: 363 пъти
- Обратна връзка:
Само да вметна, че макарата е прекрасна. Само такава не съм имал от високия клас на Шимано, но успях да разгледам няколко преди Нова година. Ами макара си е отвсякъде. Размер 4000 изглежда изключително мощна !
Жорка, когато се видяхме ти нали си тръгна, хванах още 9 бройки след теб. Там, където ти беше застанал извадих само две
Жорка, когато се видяхме ти нали си тръгна, хванах още 9 бройки след теб. Там, където ти беше застанал извадих само две

"Риболовът не е наслука - риболовът е наука !!!"
И аз да добавя нещо, след като си заприходих въпросната макара трябва да призная че съм изключително доволен,а и размер 4000 е наистина много мощна.Мариански евалата брат, това е една сериозна бройка, а иначе там където аз стоя се обажда и по някоя по едричка.ПОЗДРАВИMapuaH написа:Само да вметна, че макарата е прекрасна. Само такава не съм имал от високия клас на Шимано, но успях да разгледам няколко преди Нова година. Ами макара си е отвсякъде. Размер 4000 изглежда изключително мощна !

хвани и пусни
- Васил Ламбов
- получил Браво: 3 пъти
-
- дал Браво: 7 пъти
- получил Браво: 30 пъти
Здравейте колеги!Оглеждам се за макара размер 2500,засега май отивам към дайва(щото не съм имал никога).Вчера гледах въпросния аспаер размер 1000 тук в Атина,продавача ми каза 490евро за нея.Колега Жоро1 ако е удобно можеш ли да кажеш някаква ориентировъчна цена и откъде?А иначе със задния аванс тук се търгува около 200евро и чувам не толкова хубави неща за нея.
- ecoplast
- получил Браво: 4 пъти
имаш ли човек в Англия?
http://cgi.ebay.co.uk/SHIMANO-ASPIRE-25 ... 27b76fa45e
http://cgi.ebay.co.uk/SHIMANO-ASPIRE-25 ... 27b76fa45e
Дзен-учителя Башо:Който знае, не говори!
“Който постъпва честно, не живее лесно.”. Радой Ралин
"Бъдещето е внимателно обезвредено настояще." А. и Б. Стругацки
“Който постъпва честно, не живее лесно.”. Радой Ралин
"Бъдещето е внимателно обезвредено настояще." А. и Б. Стругацки
-
Колега за съжаление не мога да дам подробности,просто си спомням,че някой не беше доволен.А иначе при положение,че едната е двойно по скъпа от другата нормално е да е по добра.practicar написа:za4o75 каза : "А иначе със задния аванс тук се търгува около 200евро и чувам не толкова хубави неща за нея."
И какво лошо си чувал за нея?
Изобщо някой може ли да каже какво и е лошото в сравнение с ASPIRE 4000 FA ?
Колега Екопласт благодаря за линка,имам и човек в Англия само да реша да е тя.
- valeri hinkov
- дал Браво: 6 пъти
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... -Aspire-FAza4o75 написа:Здравейте колеги!Оглеждам се за макара размер 2500,засега май отивам към дайва(щото не съм имал никога).Вчера гледах въпросния аспаер размер 1000 тук в Атина,продавача ми каза 490евро за нея.Колега Жоро1 ако е удобно можеш ли да кажеш някаква ориентировъчна цена и откъде?А иначе със задния аванс тук се търгува около 200евро и чувам не толкова хубави неща за нея.
-
Ами по принцип не ми се дават толкова пари ама размер 2500 е макарето,което въртя най много.Скоро тук в един магазин врътках сертейт и доста ми хареса,имаше и еърти(това със зайона) ама чак прекалено леко ми се стори,да не говорим че продавача за да се изфука извади и някакво там бранзино,което хич не исках да го погледна даже.Не съм хващал брадиа ама не мога да рискувам да взема макара,която не съм държал.А пък с тоя клас макари нямам никакъв опит и гледам да не се прецакам.ecoplast написа:и с коя дайва я сравняваш и се двоумиш?
Хинков благодаря за линка!Цените са почти еднакви само да беше едно към едно евро и лев.