Мнение за Воблер
Мнение за Воблер
Някои пробвал ли е този чупещ воблер?
http://www.youtube.com/watch?v=w171RsNgm9s" onclick="window.open(this.href);return false;
Savage Gear 4 Play Herring
http://www.gofishing.co.uk/Sea-Angler/S ... Lip-Lures/" onclick="window.open(this.href);return false;
Става въпрос за щукарстване.
Изобщо като мнение за фирмата ако може някой да каже,защото до сега не ги бях чувал.
http://www.youtube.com/watch?v=w171RsNgm9s" onclick="window.open(this.href);return false;
Savage Gear 4 Play Herring
http://www.gofishing.co.uk/Sea-Angler/S ... Lip-Lures/" onclick="window.open(this.href);return false;
Става въпрос за щукарстване.
Изобщо като мнение за фирмата ако може някой да каже,защото до сега не ги бях чувал.
- bai ves
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 16 пъти
Re: Мнение за Воблер

Колеги питам ви не за силиконовата версия,а за воблер версията 4 Плей Херинг
Swim and Jerk препоръчваш,а защо точно нея?
Става ли също Liplure версията и дето е Слоу Синк?Защото гледам,че тази дето препоръчваш е до 0,1-0,4 а липлуър е от 0,4 до 1 метър?Не е ли по-добре малко по-дълбоко да гази?
Също се колебая между 13см и 19см.Тва 19 не е ли много едро?(Имам пръчка спининг и с висока акция,тя не е проблем,питам за размера и).
Swim and Jerk препоръчваш,а защо точно нея?
Става ли също Liplure версията и дето е Слоу Синк?Защото гледам,че тази дето препоръчваш е до 0,1-0,4 а липлуър е от 0,4 до 1 метър?Не е ли по-добре малко по-дълбоко да гази?
Също се колебая между 13см и 19см.Тва 19 не е ли много едро?(Имам пръчка спининг и с висока акция,тя не е проблем,питам за размера и).
Колега,аз за тази версия ти говоря!!!sekofena написа:Колеги питам ви не за силиконовата версия,а за воблер версията 4 Плей Херинг
хвани и пусни
- bai ves

Извинявайjoro 1 написа:Колега,аз за тази версия ти говоря!!!sekofena написа:Колеги питам ви не за силиконовата версия,а за воблер версията 4 Плей Херинг

Виж горния пост го редактирах и кажи мнение моля

Аз лично за щука използвам 19см,не се притеснявай от размера ,ще останеш приятно изненадан,разбирасе че и 13см е много добър избор както и Liplure !!!
хвани и пусни
- bai ves

Е сопата е 3.00m 50-100gr Shimano Forcemaster XH
П.п прощавай за многото теми(тази е 2ра) ама съм нов тук
П.п прощавай за многото теми(тази е 2ра) ама съм нов тук

- bai ves
Със времето ще се научиш да ловиш с всякакви примамки, не леки но може и фини такива. Поне си сигурен срещу зверове. Малко ще ти е трудно спрямо сечението на влакното и кастинг при необходимост от далечно замятане с по- лека примамка. Този диапазон ще те възпира при леки бутания но пък ще можеш да ловиш с неща, които средните и ниски акции не могат. Правилно си избрал примамките, които попита преди. Като гледаш такива, то вземи и сподели. И аз основно ловя с висока акция но съм и фен от 6 години и мога до 2 ри номер блесна да чувам... време и упорство.
С такава опция на прът имаш идеи за по жестоки и здрави куки!
С такава опция на прът имаш идеи за по жестоки и здрави куки!
Само да попитам все пак разсъждавайки - тоя тупарлак 19см да не ги фане шубето по мъничките щуки(до 1 кило) и да не го поглеждат от ужас
Мислех си да не би 19см да е много за щука?Но май явно не е
А Колега Бай Вес аз ползвам и друга тояга за спининг.Тая 50-100 ми е за хеви спининг дето я написах имам и с акция 10-30,затова се колебаех дали да взема 13см 21грама или 19см 51грама.

Мислех си да не би 19см да е много за щука?Но май явно не е
А Колега Бай Вес аз ползвам и друга тояга за спининг.Тая 50-100 ми е за хеви спининг дето я написах имам и с акция 10-30,затова се колебаех дали да взема 13см 21грама или 19см 51грама.
- bai ves