Ти за мен не си "извор на знание" ако ме разбираш Има някой тънкости в риболова на тролинг които са ти убегнали ма за да спиш спокойно приеми че при риболова на Бяла риба са ми се лепнали 10-на "случайни" и все малки Сомчетаboababa написа:..........................И що мина на монофил бе тарикатче,да не си чел некоя лекция за Биг-Гейм на Троли? .................
Чудя се,можем ли да бутнем едно агънце хаха
- max
- Вносител
- получил Браво: 11 пъти
- Обратна връзка:
Re: Чудя се,можем ли да бутнем едно агънце хаха
Ти можеш да ми казваш и GREEN если так хочеш
http://www.youtube.com/user/maxblue111
...................
http://www.outboards.bg
http://www.maxblue.bg
...................
http://www.outboards.bg
http://www.maxblue.bg
И Троли има достъп до развъдника по всяко време на годината,ма не иска да си играе на шикълки! Радвай се на белите рибки,че и аз се наиграх едно време с тях!Сега си ги ловкам кога ми се прияде,а не целенасочено!Такива дребни сомета имам само три за 9години тролинг! Тия бебета-сомета могат да ударят на всичко,щот са още тъпички и не разбират от воблери!
-
- получил Браво: 14 пъти
Какви 9 години бе мишок,ти до преди 5-6 години се качи за първи път на лодка и гребеше с нея като откачен с гребла из Жребеца и се криеше да не те видим какъв си нещастник с тая уфимка Беше на страни от нас ,бяхме със Франко или имаше среща на форума,още не беше научил че има дисциплина - Тролинг,нещастник И ти си като политиците ни,разчиташ на късата памет на хората и текучеството по форумите,че може и да са забравили Нали знаеш че ти следя всяка стъпка и съм ти като трън в задника маломерко
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Тоя па даже не ми се обсъжда....елементарен е и без никакви познания в риболова.Единствено,може да се похвали,като колекционер на Рапали.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
-
- Риболов: Тролинг
- дал Браво: 3 пъти
- получил Браво: 13 пъти
От 2-години ползвам само плетени! Никога повече монофил!
Днес си спомних за моя първи,сом!Преди години,през октомври 2004г. отидох с жена ми на Пясъчник,да тролим за бяла!Преди седмица бях уловил,едничка на 12см.Магнум-КД-РедХед,случайно вадейки воблера за смяна.Влязохме и след 30минути,видях въдицата да се сгъва!Обирам аз,и докарвам неква дълга риба до лодката!Сомче,70санта!Като по филмите с дясната държа пръчката,а с лявата захващам за долната челюст кроткото бейби!Дигам го професионално във въздуха,и оно като изплюще почуствах емоционална и физическа болка!Сомето се гмурнаа,а рапалата се закачи между палеца и показалеца!Жено дай клещите,ма оууу!Тройка 10ка,ВМЦ има супер контра,вервайте на патило!Не излиза,а от кръв не се вижда нищо и боли.Накрая,също съм Рамбо,взех ножа и рязах 2-3минути месото между контрата и стъблото.И ей ме на,жив съм.Оцелях!Вече съм мъж!От тогава сом не съм изпускал,а пускал!Обърнах лодката към кулата и след 30минути,нов удар!......До утре!
Всъщност,този септември ми се заби друг модел в прасеца!Рязък удар,пръчката се огъва яко.Навивам без съпротива и за това мислех,че е хубавица бяла!Кога гледам,клен!Хващам и го стискам за врата.Оно кат се разбесне,го испущих.Много са лъзгави.Куката №5,се заби в прасеца,а рибока се мята.Сам се откачи и с мъка го добарах.Удрям го с чукчето на рапала по тиквата,не умирга копелето.Бесен го промуших с белия нож,от между хрилете през мозъка!Изкрещях доволно,мама ти да ...гадна,мръсна!Пак резах с ножа около контрата,но сега куката беше в плиткото.На следващия ден описах случая в магазина на Орозов.Знаят ме!Аз съм крейзи!
А пък,аз искам поне веднъж да се почувствам шампион!
Търси се автора на цитатитеКогато влязох за пръв път с лодка с ел.двигател ме обикаляше някакво добиче и испляска 2-3пъти на метри от мен и аз,се посрах от страх и излязох бързо-бързо на брега.
Последно промяна от sampo на Пон Май 13, 2013 22:33, променено общо 3 пъти.
-
- Търговец
Симе,през 2004г. вече имах три синджира роби и бях многократен шампион....тоя Троли никога няма да бъде....смотан е много баце.....имал е тежко,нерадостно детство.sampo написа:Търси се автора на цитатитеА пък,аз искам поне веднъж да се почувствам шампион!
- te4osoma
- дал Браво: 321 пъти
- получил Браво: 122 пъти
Не се обвързвай с неща от които не можеш да се отървеш за 30 секунди ,когато усетиш жегата зад ъгъла...
-
- получил Браво: 14 пъти
И гарантирано е изнасилван като малък от по-големите,то иначе от къде ще е тази омраза към батковците
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
- brandon76
- дал Браво: 110 пъти
- получил Браво: 3 пъти
[/quote]Удрям го с чукчето на рапала по тиквата,не умирга копелето.Бесен го промуших с белия нож,от между хрилете през мозъка!Изкрещях доволно,мама ти да ...гадна,мръсна![/quote]
Тука не доктор,ами цял екип не мож се справи
Тука не доктор,ами цял екип не мож се справи
Е ти нали много разбираш от сомове,та за това от 6години по-големо сомче от 5кила немаш,та явно си голем разбирач на малки сомета! Жалко,че за толко години нема с кво да се похвалиш и си станал риболовен куфар,дет го влачат по гьоловете да пие и да яде насила! Яжте си агнетата,па Троли ще мези с Големи сомове! Препоръчайте ми бензинова резачка,че ще ми требва скоро!Emo-83 написа:Тоя па даже не ми се обсъжда....елементарен е и без никакви познания в риболова.Единствено,може да се похвали,като колекционер на Рапали.
- lovo M
- получил Браво: 1 път
Е как бе, нали има две-три късания на ''големи''.Тва не-се ли брои.boababa написа:Е ти нали много разбираш от сомове,та за това от 6години по-големо сомче от 5кила немаш,та явно си голем разбирач на малки сомета!
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- Търговец
Смешко,аз клипове ти правя.......същия си като Барни Ръбъл.....аре у лево.
А бе ти какъв клип направи тази година....кажи честно,че още се смея.....ей голям клоун си
Ще ти разпоря цяла п..ка от сомове......миналата година резултата е 49-4......хихихи Неможач си ти Андрешко.
Ооооооооо Стояне,нали сте партия любима и ти се обади.Кво става ще го водиш ли тая слаба ракия да лови сомове на Ебро Но първо му покажи правилните такъми,че мое да те изненада с някоя писалка вместо пръчка.
За разлика от Тролиано неуспешно иване не броим.Тоя изпусна един сом,направи луда цяла Б-я.....инормънс и дрън,дрън ярина.Стоманчо му беше 2-я сом у живота и му показа как се вади риба по трудния начин.....за опашката.
Ако бях на негово място никога нямаше да му върна воблера,защото ми дължи 10лв от 2г.То за това не му върви....аз ги проклех и до де не ми ги върне,само ще скляпа по язовирите,като неориентирам Миндил.
А бе ти какъв клип направи тази година....кажи честно,че още се смея.....ей голям клоун си
Ще ти разпоря цяла п..ка от сомове......миналата година резултата е 49-4......хихихи Неможач си ти Андрешко.
Ооооооооо Стояне,нали сте партия любима и ти се обади.Кво става ще го водиш ли тая слаба ракия да лови сомове на Ебро Но първо му покажи правилните такъми,че мое да те изненада с някоя писалка вместо пръчка.
За разлика от Тролиано неуспешно иване не броим.Тоя изпусна един сом,направи луда цяла Б-я.....инормънс и дрън,дрън ярина.Стоманчо му беше 2-я сом у живота и му показа как се вади риба по трудния начин.....за опашката.
Ако бях на негово място никога нямаше да му върна воблера,защото ми дължи 10лв от 2г.То за това не му върви....аз ги проклех и до де не ми ги върне,само ще скляпа по язовирите,като неориентирам Миндил.
Най-сладко е да праснеш некой балък с малка сума,тогава най-боли! А още повече,че твоята сомска пенсийка е малка,щот имаш малко сомски трудов стаж и липсата на 10лева ти се отразява по-сериозно на психиката! Стоманчо е честен и върна това което не е негово,щот за крадец не става! Но с всеки следващ сом,ще почне да мисли и действа кат Троли,щот други пътища няма в тролинга!Единственият верен път към сома е да се справиш сам от край до край,другите варианти са за слабаци! Сам да го откриеш,сам да се измъчиш в борбата и сам да се насладиш на успеха,това е само за мъже,които знаят и могат да си свършат работата перфектно!
Сигурно не ми върви тая година,ма ако мое Емчо да ми обясни що първият Голем сом за годината удари точно на Троли още на 6 Април? Нека да не ми върви така цела година,па да ти е весело!