quietriot написа:Цената е определяша, затова на газззззз

Това е единствения й плюс, за жалост много съществен

Гледам и италианците доста я тачат газта, даже и доволно произвеждат уредби, докато примерно в Швейцария нещо не е на мода, защо ли?

quietriot написа:Цената е определяша, затова на газззззз
Не е лошо преди да се хвърлиш на Туран-а, да прочетеш тази статия:stefar33 написа:Мисля де е vw thoran дизелак след 2005?
ГоУфа не е кола, ГоУфа е религия!babydoctor написа:Втори Голф карам на газ, нема никви неудобства...
...... или диагнозаnina написа:ГоУфа не е кола, ГоУфа е религия!babydoctor написа:Втори Голф карам на газ, нема никви неудобства...
Много правилен съвет, който за мен важи за повечето европейски автомобили, още повече пък дизел.Хариус написа:Не е лошо преди да се хвърлиш на Туран-а, да прочетеш тази статия:stefar33 написа:Мисля де е vw thoran дизелак след 2005?
http://autobild.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D ... D1%82/a202" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех!
Чест и почитания, Ники, ма да обясняваш на някой, дето не е имал Голф за кво иде реч, е все едно да обясняваш на девственица, колко е готин сексът - с едно наум, че тя все пак с малко късмет може и да ти се върже...jazzmena написа:...... или диагноза
Тия две условия си противоречат - или трябва да вдигнеш вноската или да отидеш на вариант 10-годишна кола. Лизингите на употребявани коли са по-краткосрочни, но да кажем че имаш 5 годишен такъв. 60 вноски х 300 лв. са 18 хиляди лв., като в тая сума имаш и лихви и такси. Сестра ми в момента си продава старото Пежо (дизел е, така че не ти върши работа) 2017 г. и му иска 23 пари и цената е горе-долу нормална. Отделно от всичко, масово европейските коли от последните 10 години са турбо-бензин с директно впръскване, което значи скъпа газова с тегава поддръжка и доста ядове. Нема да ти е лесно да угодиш на началството, да знаеш!