Поздрави..
WORCGROUP написа:Грация Сеньоре ! Надявам се и на такава ретроспекция на варианта RA като ти попадне. Не, че не признавм достойнствата на макарите с пресен аванс, но някак си като заклет "плувкаджия" все ме влече към "тъмната" страна и задния аванс !
Мисля,че няма..Това което ги различава поне,на пръв поглед е по-високото предавателно число,на JDM..blgmspt написа:Здравей Румене,
Предполагам си сервизирал 15 rarеnium FB за европейският пазар. Имал ли разлика с JDM 12 модела като качество на материалите?
Поздрави
Мисля,че съм правил Владе..Някъде в предните страници са....Владимир написа:Ще ми е интересно да видя ревю на Биомастер 05и 08г.Както и наTwin Power 05.
Не си.artaks написа:Мисля,че съм правил Владе..Някъде в предните страници са....Владимир написа:Ще ми е интересно да видя ревю на Биомастер 05и 08г.Както и наTwin Power 05.
Toва е някаква констатация за съществуването на този модел, ли?k00 написа:daiwa morethan branzino 3000
ами сигурноМунчо написа:Toва е някаква констатация за съществуването на този модел, ли?k00 написа:daiwa morethan branzino 3000
Язе, също. Не съм чувал за друга макара, която да е произвеждана 20 години, без съществени промени, а след това да е възкресена не от кой да е, а от нацията с 2 от най-големите имена в момента при макарите. И не на последно място, простотата на механизма ... която води до безсмъртие.Мунчо написа:Аз за кардиналя са изразявам.