quietriot написа:Успех с лодката бакши ще ме вземеш на почетно кръгче на Ивито , аз пък щи дам от тарикатските олова да пробваш.

quietriot написа:Успех с лодката бакши ще ме вземеш на почетно кръгче на Ивито , аз пък щи дам от тарикатските олова да пробваш.
Няма стига бре нали си ми даскалgele kapaciteto написа:Стига с тоя ГЕЛЕ бре , че кажеш - " ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР " или нещо от сорта![]()
И по принцип стига ме Гелосва че онея па че накацат като МУИ на го.. но и стана една ......... заеби
На долното корито борда е 50см,после леко ще го задигна с горното корито с около 5-7см,а лодката е за дълъг ботушslavundar написа:Колко см.е борда за дълъг ботуш ли е
е .....нали си е за него занимава му се на шишо, той колата сам боядиса , ти за лодката го питаш.....batzeto написа:Евала за упоритостта Сомар, как ти се занимава незнам
Мерси братле,с голям кеф я правяbatzeto написа:Евала за упоритостта Сомар, как ти се занимава незнам
quietriot написа:е .....нали си е за него занимава му се на шишо, той колата сам боядиса , ти за лодката го питаш.....batzeto написа:Евала за упоритостта Сомар, как ти се занимава незнам
Мерси колегаСтефан Илиев-Джоко написа:Браво колега , добре върви проекта модела кефи .Действай смело и аз го ядох , но кефа да се качиш после на вода не се описва . Успех ти желая и без компромиси с материалите и качеството .
Здравей колега,хавата е на шест,лодката е готова тоест долното корито,не съм качвал снимки ,че се занимавам с други работи.А не знам как може да си помислиш ,че има проблем,като знаеш ,че учител ми е Капацитета,а щом е той значи всичко е на шестIonko.Topalov написа:Ехоооо. Хей Злати, как е хавата.До къде я докара.
Сподели,ако има проблеми казвай.
То, нали е за това този форум,да си помагаме.