Твой проблемIlian70 написа:...Аз не!

Твой проблемIlian70 написа:...Аз не!
Груб и просташки език в постингите се счита за неуважение към останалите потребители на форума. Съответният постинг ще бъде модериран или изтрит, а потребителят който го е пуснал ще получи жълт картон.
Коментираната примамка е за распер, къде другаде освен в темата за примамки за распери да бъде коментирана???bat.galin написа:Пак да кажа, за да ме рзберете добре :
Тази тема не е за уведомления и/или хвалби кой какво си е купил и се кани да хване с него, ама то трябва и да му удари, та...
А ако администраторът държи да чете дневни новини на темата "вижте днес какво си купих", има други, по-подходящи раздели и теми в тях - като раздел такъми нюз, а и други.
Как пък един от пишещите в темата не каза нещо, само ти.bat.galin написа:Това не е тема за обсъждане на примамки.
Всеки, който желае да улови распер с тегло над 3 кг трябва да придобие доста знания и опит, преди да му се усмихне късмета.
Накратко - трябва да положи доста повече усилия от това да отиде до магазина.
Темата е за риболовци с опит, които се стремят да усъвършенстват себе си и от които всеки би се радвал да научи нещо .
И няма как да се радвам(е) на постове от типа : "купих си еди-какво си, моля някой да ми каже ще хвана ли".
И колко пъти така ?
И за колко на брой примамки?
И за колко на брой питащи ?
...ще хванеш, няма начин просто.
Затова подобни постове нямат място в такава тема - те са спам.
Може би имаш някой конкретно в предвид ?Владимир написа::.... масово си спами от хора,дали 0 броя репортажа и още толкова снимки...
Водя си статистика от години....yuri todorov написа:Може би имаш някой конкретно в предвид ?Владимир написа::.... масово си спами от хора,дали 0 броя репортажа и още толкова снимки...
Значи има един тип хора, с които не може и е безсмислено да се спори, за мен ти си един от тях и аз спирам, само си хабя времето.bat.galin написа:Аз не пиша в тази тема - предпочитам да чета мненията в нея на опитни колеги и да откривам зрънцето в постовет им, което ще обогати моите знания.
Затова и писането ми в нея е такова.
Но ако има критерий "кой колко поста в темата има", като нищо да се окаже, че ти и PAMPASA сте от майсторите.
Само дето зрънца в магазина няма, а само спам за темата ....
Ето по горе Владо е описал най точно "форумът" в последните години!!!!Владимир написа::То се напълни с подобни постове,ако има два с риба,следват три спамерски....Да не говорим,че масово сe спами от хора,дали 0 броя репортажа и още толкова снимки...