Стара мрежа-убиец
Стара мрежа-убиец
Здравейте,вчера реализирах едно яко капо,но не това е важно(бях на врачанския).С едни колеги видяхме изплувала стара мрежа и по думите на тези които влязоха с лодка да я вадят.пълна с измряла риба.Между другото имаше и ново уловили се живи риби между които и един 14-15кг. шаран пълен с хайвер,когото пуснахме да си хвърли хайвера.Каквото можахме спасихме,но мрежите не можахме да извадим.Дано днес изпратят някой от ИАРА с голяма лодка да ги извади и изгори. господ да накаже собствениците им.Вероятно е от есента в язовира,защото до оня ден все още беше замръзнал.Та мисълто ми е да се оглеждате и вие за такива мрежи убиици където ходите.
Dum spiro spero
- Tedo
- Вносител
- получил Браво: 7 пъти
- Обратна връзка:
преди 3 години извадих една такава от Батак - беше над 50м дълга, найлонова - направо режеше пръстите като дръпнеш по-силно... Най-смешното е, че докато я вадех замириса на мърша много силно и жена ми, която беше в лодката започна да вика "остави я, остави я! сигурно има някой труп увит в нея"
Оказа се, че има само 10-ина полуразложени костура в нея...
Оказа се, че има само 10-ина полуразложени костура в нея...
- krasimir
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 4 пъти
Re: Стара мрежа-убиец
БравоД-р М.Г. написа: и ново уловили се живи риби между които и един 14-15кг. шаран пълен с хайвер,когото пуснахме да си хвърли хайвера.
-
- Риболов: мързелив
- дал Браво: 330 пъти
- получил Браво: 174 пъти
- zampo
- Риболов: спининг , тролинг
- дал Браво: 17 пъти
- получил Браво: 36 пъти
Грозна картика колеги и много миризлива........
Доктора е прав , няма проблеми с ваденето на мрежите. По ми е трудно с БТК-ADS , цял следобяд няма нет,по точно има само дето не може и една страница да отвори
Няколко шаранчета и каракуди успяха спасят люспите и си плуват
п.п. Благодарим за своевременно подадения сигнал
Доктора е прав , няма проблеми с ваденето на мрежите. По ми е трудно с БТК-ADS , цял следобяд няма нет,по точно има само дето не може и една страница да отвори
Няколко шаранчета и каракуди успяха спасят люспите и си плуват
п.п. Благодарим за своевременно подадения сигнал
Вярвай само на писмени документи,защото в един момент нечестивците се отмятат!!!!!!!!
Матей Преображенски(Миткалото)
Матей Преображенски(Миткалото)
-
- Риболов: и жени
- дал Браво: 13 пъти
- получил Браво: 17 пъти
- fisherman
- дал Браво: 115 пъти
- получил Браво: 83 пъти
Браво колега Zampo,искрено се надявам и колегите ви от другите региони да последват вашия пример за съвестно вършене на работата си,че в нашия край дори и да ги молиш по телефона никой не си мърда пръста.
Последно промяна от fisherman на Пон Фев 25, 2008 19:05, променено общо 1 път.