Здравейте!Пускам тази тема тук за да разкажа за моя случай,може да е от полза все пак на някой...По принцип съм фен на марката"Candy",и за това след пералнята от тази марка си купих и съдомиялна с
3 годинигаранция,която гаранция си излезе най-обикновенна лъжа,да не казвам заблуда на клиента...В края на май се развали
дръжката на машината,трябвало да се поръчва в Италия,не се покривало от гаранцията и така.Аз казах-"ОК"-поръчвайте я аз ще си я платя,така или иначе да се оправят нещата.И това беше всичко-ни вопъл,ни стон,дето е казал човекът.В интерес на истината след 20-на дни се обадиха от Технополис/за мен е с малка буква отпред/и попитаха дали всичко е в ред.Разбраха от мен ,че нищо не е направено и дотам,дето се вика-отбиха номера,поне така се оказа накрая....Както се досещате-отново ходения от моя страна няколко пъти,все казват ще се обадим,ще видим какво може да се направи.Аз,разбира се мога да намеря кой да я оправи,но това означава автоматично да загубя останалата част от срока на гаранцията-знам,че и от Технополис искат да е така,убеден съм.Знам също,че най-много да им пръдна на дядовият,но поне и други хора да разберът,да не изгорят като мен...,гледам много реклами са нацъкали навсякъде,че и подаръци дават.Практически,както му казах на един от няколкото зам-управители в Пловдив на тази фирма-те продават продукт,на който не могат да осигурят поддръжка откъм резервни части,а иначе "дават" 3 години гаранция

.Аз съм си решил за себе си-ясно е,че вече нищо няма да купя от там,все с търсене всичко се намира и ще е поне от фирма имаща собствен сервиз...Всеки ден се срещам с хора,имащи, и най-важното:умеещи да правят пари,решил съм си ,а и знам как,да им 'подметна" за моя случай-на колкото хора бъда полезен-все ще е от полза,нали.Малко дълго се получи,дано да не съм досадил много...Поздрави!
Не можеш да дадеш повече дни на живота си,но можеш да дадеш повече живот на дните си!