Получава се това :
![Изображение](http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/381006_312382362112456_100000220855787_1449719_1526871983_n.jpg)
![Изображение](http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/390143_312382372112455_100000220855787_1449720_1934688446_n.jpg)
Тук съм ги разделил на по едри и дребни. Едните ги ползвам за бабушки и уклеи, а другите за платики и шарани. Още са влажни, съвсем пресни.
Ползвам ги предимно при риболов от повърхноста до средните слоеве, пак си зависи в кой етап на разбъркване се добавя в храната.
Тежките трохи се правят по следния начин. Взема се мекото на хляба и се разбърква с боя и вода, но се мачка добре, за да стане на тесто!!! После се настила и се чака да изсъхне или се запича. Трошим ги и са готови за риболов.
Тези трохи се ползват за реки с по бързо течение и за дънни захранки на язовир.
Снимки на тези трохи нямам щото тъй
Не си правя големи количетсва за да не се развалят, да речем че си правя трохи от 2 хляба и ми стигат за 2-3 риболова. Ако е за река за 1 риболов.
Друг трик който може да правите е да добавяте някакъв вкус към водата с която ги овлажнявате.
Мерси Жоре, гуем си!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)