Помощ за качване на снимка
Помощ за качване на снимка
Колеги, опитвам се да кача снимки, но нещо не се справям. Прочетох упътването, но определено не ми се получава. Излиза ми следната грешка - [hpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/gallery/includes/permissions.php on line 70: Invalid argument supplied for foreach(). Моля, подскажете къде бъркам.
-
- Риболов: спининг
- дал Браво: 759 пъти
- получил Браво: 189 пъти
Re: Помощ за качване на снимка
Привет,
пробвай директно от компютъра да я прикачиш - има такава опция. Може да ти се наложи да я преоразмериш.
пробвай директно от компютъра да я прикачиш - има такава опция. Може да ти се наложи да я преоразмериш.

Ами нещо не ми се получава. Не знам къде е проблема, но аз не виждам първо линка към фото албума, и второ - и снимките, които указват как да се оправим с галерията. А иначе, благодаря - видях как мога да кача файл в темата и качвам снимка на екрана за съдействие.
- ...
-
- fm.jpg (102.16 KiB) Преглеждано 4667 пъти
- Pike
- Домакинът
- Риболов: Спининг фен.
- дал Браво: 4674 пъти
- получил Браво: 254 пъти
- Обратна връзка:
Ако търсиш галерията, вече я няма като услуга, за това многократно писахме при миграцията.
Сега снимки може да се добавят директно в пост, без да ти е нужна галерията.
Под полето за писане има един таб "Прикачени файлове", кликаш на него и ще ти излезе опцията за ъплоуд на снимка към поста.
Сега снимки може да се добавят директно в пост, без да ти е нужна галерията.
Под полето за писане има един таб "Прикачени файлове", кликаш на него и ще ти излезе опцията за ъплоуд на снимка към поста.
Да, това го разбрах. Мерси. Така качих изображението на екрана. А в потребителския панел има едно меню - Gallery. Там се опитвах да кача снимките. Виждам старите си албуми (само като имане), създавам нов, но не мога да качвам. Има ли опция или да го забравя?
Поздрави и наслука.
Поздрави и наслука.