Здравейте, колеги!
Сутринта на 17/03/2017 установих, че от мазето ми в ж.к Иван Вазов в София липсва лодката ми - надуваема Selva 2.70m. В следващите два дни успях да разбера, че е открадната от малки нещастници, висящи по цели нощи в мазето на входа, пушещи трева и играещи сварка. Лодката я видях да се продава на обява в Alo.bg и в последствие се оказа, че е продадена. Целта на поста, е ако случайно добросъвестен колега от форума е купувал лодката от обявата около 20-21.02 да ми съдейства с координати на изпращача. Прилагам снимки и линк към обявата (възможно е скоро да бъде свалена).
Най-задната плоскост на лодката е пукната, помпата е с жълт маркуч и навити калчища за уплътнение накрая, т.к не е оригиналния. На носа на лодката имаше вързано въже за котвата. Открадната е и пейката и греблата към нея. По пейката има нормални следи от употреба по ръбовете.
http://www.alo.bg/4612990
Предварително благодаря на всички отзовали се!
При евентуално намиране на купувача сумата му ще бъде възстановена!
Открадната лодка
-
- Риболов: Спининг
-
- Риболов: оплитане, късане и садене на примамки
- дал Браво: 43 пъти
- получил Браво: 4 пъти
-
Re: Открадната лодка
В петък следобяд полицията каза да сме отишли в понеделник (тоест днес). През тези два дни се опитах да направя всичко по силите си и събрах доста сведения, имена и адреси на всички по веригата. Като цяло доверието ми в полицията клони към 0, затова опитвам да си помогна сам.
П.П След малко отивам в районното.
П.П След малко отивам в районното.
-
- получил Браво: 4 пъти
Ами обади се и кажи, че ще я купуваш и си от София. Отиди на оглед и там вади тоягата..............
-
orion30 написа:Ами обади се и кажи, че ще я купуваш и си от София. Отиди на оглед и там вади тоягата..............
Това направих на момента още, но лодката е продадена, затова пиша пост ("Лодката я видях да се продава на обява в Alo.bg и в последствие се оказа, че е продадена") ако случайно някой е купувал или познава купувача...